sâmbătă, 9 mai 2009

Daca ar fi vara mereu...




De ce vara totul pare mai optimist, mai usor, mai frumos? Chiar si noi ne schimbam, starile sufletesti devin mai jucause, chipurile mai frumoase- bronzate, hainele vaporoase contribuie starii de spirit, nu mai simtim acea povara pe umeri a tinutelor usor obscure (intunecoase) din anotimpul rece... As vrea ca aceste stari sa revigoreze toate femeile, sa uite de cotidianul gri, gata s a dus. E vara, vin vacantele, simt izul sarat al marii- sau asa vreau sa mi imaginez, dar daca ne dorim cu ardoare asa va fi! Reinventati-va, trairile neplacute vor fi invizibile sau nesemnificative. Refuzand existenta lor, va disparea tot ce e rau. Eu asa fac, refuz orice gand negativ, la orice veste proasta caut sa- i gasesc si partea buna, efectul de dupa... Va doresc o vara de vis!

PS Putina lume stie ca pe langa Manneken Pis, se afla si o Ea. Aveti imaginea- a contribuit la salvarea din incendiu a orasului Bruxelles...Asa spune legenda.

16 comentarii:

Katrina spunea...

sarmanta lulu

Exista o stransa legatura intre tot ce este viu in natura si soare, pentru ca de la el isi ia fiecare energia necesara vietii.
Daca ai ocazia sa'ti petreci o saptamana in Caraibe, n'o rata. Eu prefer Cuba, datorita securitatii personale, iti poti lasa Rolexul de aur pe plaja si nimeni nu se atinge de el; plaje cochete, servicii impecabile, toata lumea cu surasul pe buze... ce mai, turism adevarat.

LuMassa spunea...

Buna seara Katrina!
Mda, Caraibe, sa vedem! Sunt un om modest, nu cer vacante luxoase, unde i mare si soare, ma simt bine. La noi n am fost de 5 ani, am preferat Italia, Croatia. La ocean doar o zi cand am fost la Londra, prietenii au insistat sa ne duca, dar nu mi a placut, m a deprimat.

LuMassa spunea...

In Cuba, merg in fiecare an prietenii nostrii italieni, dar fara neveste. Am banuit eu de ce...

Katrina spunea...

lulu,

Nu zice nimeni ca n'ar fi frumoase cubanezele, dar femei poti gasi oriunde, plaja, apa si soarele sunt mult mai importante. Mi'emi place la cluburi cu circuit inchis, unde barul e deschis 24/24, spectacole dans si totul inclus in pretul biletului. Eu consider ca nici macar n'am platit pretul avionului. Mi'am facut Revelionul acum 2 ani pe plaja, cu focuri de artificii, sampanie la discretie, spectacole de revista.....un vis nu alta.

Katrina spunea...

lulu

daca tu te'ai duce pe plajele cubaneze, cine crezi ca s'ar mai uita dupa alte femei ?

anarchix spunea...

Noapte buna! vezi? Eu ti-am zis pe blogul tau... :evil:

anarchix spunea...

hahahaha. Good point. Doua poze schimbate in 15 minute. Not bad!

anarchix spunea...

in fine. prima poza chair era OK ... in afara de sticlele alea. ;-)

Treaba cu sticlele e oarecum obsesiva. Dupa nunta sora-mii m-am uitat pe poze si trei sferturi din ele erau cu sticle goale de vin si apa minerala Borsec.. Am ramas cu niste sechele se pare.

LuMassa spunea...

Am inteles. Fara sticle...

balbeck spunea...

Buna seara!Iti lasi rolexul pe plaja si nu se atinge nimeni de el?hmm,o grupare rapeste turisti straini.N-as prea crede ca e chiar asa de liniste in Cuba.
Eu prefer vara,vreau 30 grade,nu mai mult.Vreau si apa alaturi(3 piscine pline ce exista).

kenn spunea...

Sarut mana. Vara o faci si tu frumoasa.

Katrina spunea...

balbeck

Imagineaza'ti o plaja de 200m, unde sunt trei securisti in uniforma....iar pe malul marii, cubanezi cu tot felul de lucruri artizanale de vanzare; daca vrei sa cumperi, te duci tu la ei, pentru ca ei nu au voie sa se apropie.
Intre Craciun si Anul Nou, cand am fost eu, erau 31 de grade, piscina cu bar, iar la 10m plaja, unde o fata se plimba cu tava cu bere rece, sucuri, etc......toate incluse in pret....

LuMassa spunea...

Buna balbec! Da, mi ai adus aminte de piscinele tale. Fericitule,hihihi!

LuMassa spunea...

Katrina, sa inteleg ca si tu ai mers in cuba fara sotia ta?

LuMassa spunea...

Buna si tie kenn. Exagerezi...Sunt si eu un om normal.

balbeck spunea...

Buna. Ce mai faci?
Ce mai face Maslina sau Madalina?Rad de ea cand am eu chef,dar mor de ras,pentru ca zice ca m-a banat,dar intru cand vreau eu.hihi