miercuri, 1 aprilie 2009

O zi speciala, a unui prieten drag

LA MULTI ANI Cristi! E ziua ta, chiar daca e mohorata, ploioasa prin unele locuri- se spune ca asta inseamna belsug-asa sa fie, la cat bine ai facut si faci, meriti din plin. Sa ai liniste, sanatate si numai oameni de calitate in jurul tau. Fii fericit, fa ti ziua o sarbatoare, cu respect Lulu.

8 comentarii:

kenn spunea...

Buna frumoaso, daca iti este prieten, ii zic si eu, La multi ani!

LuMassa spunea...

Kenn, multumesc!

Anonim spunea...

lulu

ai pus o poza cu bursa de diamante.....pentru mine, personal, cred ca ar fi mai bine sa pui poze cu diamantul "lulu", care ne incanta ochiul si nu numai.

Katrina spunea...

eu eram anonimul.....

LuMassa spunea...

Ma mai uit cu drag si dor pe cd-urile cu poze de pe unde am colindat si imi face placere sa mai postez cate una. Multumesc! Ehe, frumoase mai sunt vacantele...

balbeck spunea...

Buna seara!Si mie imi plac plimbarile,dar nu am timp sa ma uit pe unde am fost si ce am filmat.As vrea sa am mai mult timp liber,dar problemele ma ocupa.Trebuie sa alerg mult.Nu mai am timpul trecut.
Nici de blog nu mai am timp.E cam parasit.

LuMassa spunea...

Buna seara!Sa inteleg ca ti- ai extins afacerile? Ar fi grozav, inseamna ca esti inspirat. Se spune ca, cine rezista intro perioada de recesiune este un adevarat om de afaceri. Asa sa fii si tu. Numai bine. Si 10 min daca am liber
'colind" cu placere...

balbeck spunea...

Nu mi-am extins nimic.Nici nu vreau.Nu e momentul acum.Cunosc prieteni ce au avut 500 angajati si mai au 8.Comenzile cu strainatatea sunt 0...criza asta e de vina.