luni, 13 aprilie 2009

Momente de liniste si meditatie

Cui nu ar prinde bine, macar in aceasta saptamana a PATIMILOR, momente de liniste sufleteasca? Le obtinem greu ve- ti spune, nu ne lasa zbuciumul zilei de azi sa fim linistiti, nu ne lasa clasa politica prin greselile puierile pe care le fac...Iar eu, as confirma ca aveti perfecta dreptate. Uitati de ei, ca si ei au uitat de voi... Ma surprind totusi, ca reusesc sa ma rup de aceste probleme, ignorand raul si hranindu- ma cu renasterea momentului ce il traim cu piosenie. Meditatia si autoanaliza ne- ar arata unde gresim, ne- ar determina sa spunem NU, mai curand decat ne- am fi propus cu riscul de a deveni neintelesi. Din acest motiv, consider ca sfanta tacere este "rupta"din rai. Voi apela in aceasta perioada cu insistenta la: rationament, bun simt, intelegere si multa daruire. De pe acum va urez, PASTE FERICIT!

5 comentarii:

un ala spunea...

Buna! De pe blogul lui Sutu am aflat de blogul tau. Am vazut ca activezi la Udrea pe blog. Ce sa- ti zic tu injuri cu diplomatie si atragi atentia atipic. Te felicit, dar mai injura-i si birjareste cand nu mai suporti ipocrizia lor. Iti urez sarbatori fericite!

kenn spunea...

Sarut mana. Paste fericit iti urez si eu, numai de bucurii sa ai parte!

balbeck spunea...

Buna ziua!Ce zice "un ala"?Nu inteleg.

LuMassa spunea...

Te salut! Pai nici eu n am prea inteles pe cine vrea sa injur! Poate a facut o aluzie, cine stie? Cum ai petrecut de Paste?

LuMassa spunea...

Kenn, multumesc. Sper ca si tu ai petrecut cum se cuvine de Sf Sarbatoare de Paste.