luni, 19 ianuarie 2009

Criza economica!!!!

O expresie ce ne va manca zilele, oriunde ne- am duce! Aseara un prieten imi spune asa in treacat, ca este vorba despre o criza inventata si nu de oricine, ci de vesnicii conducatori ai lumii-evreii! Am avut atunci un moment de tresarire, aducandu- mi aminte de o carte pe care am citit-o cu ani in urma:" Texte care au zguduit lumea". Am cautat-o si am rasfoit din nou acele pagini, cautand raspunsuri. Le-am gasit din nefericire pt noi cei multi, mi am zis iar ca nimic nu e intamplator pe lumea asta. Iata ce m- a surprins ca se potriveste zilelor pe care le traim, voi spicui ce mi se pare elocvent, incepand cu acest titlu:" Puterea evreiasca francmasona este de neinvins" Si am trecut la lectura.......Puterea aurului a inlocuit puterea guvernelor liberale...cuvantul nostru de ordine este forta si ipocrizia, violenta trebuie sa fie un principiu, viclenia si ipocrizia sa fie o regula. RAUL, este singurul mijloc de a ajunge la scopul dorit, binele. Razboaiele economice, sunt temelia suprematiei evreiesti. Forta o obtinem prin presa, o folosim sa ne cunoasca influienta, gratie ei am strans aurul. Ne folosim de dezordinea creata, de flecarii neobositi in a le sti pe toate, prin mizerie, saracie si ura, noi ne servim. Cand vrem mai multa putere, noi cream un dezastru fie ECONOMIC, fie social. Pentru a ruina industria, vom dezvolta speculatia, gustul luxului..... Vom face sa se ridice salariile, care nu vor aduce nimic folositor, decaderea agriculturii.....De la noi vine teroarea care cuprinde totul...Dar mai bine sa ma opresc aici, deoarece cruzimea gandirii lor pare nepamanteana, daca spun cu atata usurinta ca ei sunt creatorii raului si al dezastrelor economice, atunci astazi traim o noua criza cred superficiala, doar pentru a se forma o noua ordine pe lumea asta. Concluzia mea este ca nu ar trebui sa ne lasam manevrati si sa strigam ca nu credem in aceasta criza si nu credem in saracia ce vor s-o provoace destul de usor. Cert e ca, conducatorii de state nu sunt intamplatori, obama nu este intamplator, l au dorit, era nevoie de el si originea lui....Prietenul meu avea dreptate.......Si? Ce facem?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Criza este oricum am da-o.Unii insa o amplifica.

Anonim spunea...

Ce sa facem Lulu....mergem inainte...Stii bine ca pe noi care avem mici afaceri sau mai mari,nu ne incalzesc cu nimic procnozele sau speculatiile,noi primim in plina figura ''jocul''economic.Asa ca luam fiecare zi cum ni se arata si facem slalom prin economia romaneasca.Eu sper sa ajungem si la finish chiar daca nu pe locurile fruntase :))) ! Spor in tot ce faci!

LuMassa spunea...

Mda, crunta concluzie, cand spui ca primim in plina figura......Dar asta nu mi place, ca EI, ne conduc si ne impun cum sa traim si cat pana la urma... Stii ce ce spune: eu vreau azi nu maine, eu azi traiesc nu maine. Ziua de maine n-o poate ghici nimeni decat D-zeu, el ne-o da nu ei sau altii. Cineva o sa poata opri acest dezastu? Le va frica de anarhie, de furia populatiei globului? Pana atunci ramanem in deruta zilei chiar si de azi, nu numai a celei de maine ca in rest....ce sa mai zic?

Anonim spunea...

lulu

Nu cred ca merita sa apleci urechea la toate fantasmele frustratilor incapabili sa'si construiasca o situatie, "din cauza evreilor" ( zic ei). Evreii sunt oameni de afaceri de o inteligenta rara, iar restul, in loc sa le urmeze exemplul, stau la colturi si'i injura. Exista atatia milionari in Romania, fara sa fie evrei, dar nimeni nu'i arata cu degetul...si Becali e miliardar, desi nu'i evreu, Tiriac la fel.....
Teoriile conspiratiei mondiale au fost dezvoltate de catre ratati; eu zic, totusi ca ar fi mai bine sa citesti, sau sa frecventezi evreii, daca vrei sa fii winner.
A propos, n'am mai intrat de o saptamana pentru ca am fost in voaiaj de afaceri in Germania si Italia. Bergamo mi'a placut cel mai mult........

LuMassa spunea...

Bine ai revenit, am banuit ca iar calatoresti,hihihi! Poate ca ai dreptate, dar istoria vorbeste ca ei mereu au fost in spatele "relelor". Am stat de vorba cu diverse persoane destepte incercand sa aflu tot mai multe, si mereu mi s-a confirma ca ei sunt o putere chiar periculoasa.
Cum iti spuneam si la elena pe blog, am trecut pe autostrada n am intrat in oras, oricum zona este fff frumoasa, fata de restul italiei, nu ma refer la roma sau alte orase celebre si pine de istorie....Dar si sicilia e de vis...se poate trai frumos acolo.

LuMassa spunea...

Balby, ce faci omule, unde ai disparut? Esti plecat din tara?