luni, 1 februarie 2010

Mi-am mai cumparat o "casa" virtuala

Aici:    http://lumiss22.wordpress.com/

Sunt taaaare multumita ca am dat startul ( in lumea blogosferei),  culorii la mare cautare-VIOLET, simt ca succesul va fi garantat....In momentul  cand Mihaela Geoana si-a spus oful, a doua zi am avut o revelatie hihihhi, sa-mi trasform casuta in violet si iata ca ma urmeaza cu incredere si alte bloguri....de saptamana trecuta aflasem ca, dna EU va face acelasi pas...deh trendul bata-l vina... la necaz prietenul se cunoaste, cum sa  o lasam pe M. Geoana singura?  

47 de comentarii:

LuMassa spunea...

Anonim nou hihihi, ti am raspuns in postarea precedenta, acolo unde tu mi te-ai adresat.

Anonim spunea...

Cat ai dat pe noua "casa"?

LuMassa spunea...

Am primit-o cadou, hihihi! Meritam si eu, nu? Acum fac naveta de colo colo......E mai elevat wordpress-ul, desi biblio m-a avertizat ca functioneaza aiure...sunt probleme la incarcare si altele....sa vedem!

LuMassa spunea...

Voi remarcati ca in fiecare zi avem cate o stire proasta si de multe ori fff proasta? Cui ii pasa?

Anonim spunea...

Am onoarea stimata doamna ca si azi,2 februarie,sa va spun SAR'MINA.
ce linste e pe blogguri,m-am intors acasa in urma cu o jumatate de ora si am avut timp sa frunzaresc bloggurile.
mare anemie,mare plictiseala,se simte aerul acela de sfirsit de iarna cind toata lumea resimte lunga perioada cind razele soarelui nu prea i-a miingiat.
tocmai de aceea ma gindesc serios sa deschid o afacere acuma repede,repejor ,sa joc eu rolul de soare ,sa-mi schimb numele in ..SORINEL,si pt epidermele catifelate precum coaja de la piersici sa-mi ofer serviciile.
asa ca aviz amatoarele care doresc sa iasa din iarna bine ,MINGAIATE,ofer servicii de calitate la preturi de.....MAREEEEEEEEEE CRIZAAAAAAAAAAAA ECONOMICA.
ce zici lulu,ar face SORINEL[FRANK SI KING]ceva banisori cu afacerea asta pe acolo pe la tine,in craiova.
pe dinescu sa nu-l vad,haaaaaaaaaa.

LuMassa spunea...

Zapa, daca te gandesti la niste solare, sa stii ca avem destule hihihihhii. Desi, daca aduci aparate performante si nu ca cele existente prin unele saloane adica depasite ca eficienta, eu zic sa te pui pe treaba poate vine si dinescu la solar si il prajim bine hahahahaha!

Anonim spunea...

,ei,acuma si tu LULU,n-ai inteles ce servicii da mare finete ofer?
pai nici mama solarului,ori super computerul n-ar ajunge nici la 2 % la nivelul serviciilor personale.
P.S.-am lasat un text la ELENA UDREA-mi-ar placea daca l-ai citi si la tine pe blogg ti-ai exprima opinia,sunt curios sa vedem ce crezi-astept.

Anonim spunea...

P.S.am uitat sa-ti spun de unde mi-a venit ideea-POZA DIN AVATARUL TAU M-A INSPIRAT.
haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiii.
sper ca nu vei considera ca sunt obraznic,daca da...ai scuzele mele.

LuMassa spunea...

Da, acum ti am citit postarea si cuprinzi aproape toate subiectele la zi, in lupta ptr recunoastere intr un partid si nu numai...iar cand nu o ai apelezi cum spui la calea virtuala....Da, este un fenomen in peisajul politic, cred eu bun, ptr cei ce sustin pe cineva si au net, cum spui. In cazul nostru pdl...unde dupa cum se vede nemultumirile ies la suprafata deoarece greii au acaparat tot, iar cei care au muncit au primit sau n au primit decat o lauda acolo....Pacat!

Anonim spunea...

Vad ca astazi esti mai tacuta,tocmai de aceea te intreb,de ce nu mai scrii nimic pe bloggul elenei udrea?

LuMassa spunea...

Pai o sa scriu cand e necesar, cand simt ca e incoltita de sacali, cand voi simti ca are nevoie de sustinatori, cand am s-o vad abatuta din cauza vorbelor grele ce se spun, cand dansa va dori sa spun ceva daca va fi necesar....Stiu ce inseamna o vorba buna spusa neconditionat atunci cand iti este greu...ehe...

Cine spunea...

Buna seara bella. Dar ce vad un nou blog. L-am vizitat e reusit si distins fata de multe alte bloguri. Ce urmeaza? Astept.

LuMassa spunea...

Buna Cine! Blogul e normal si cu nimic aparte....am facut totul in limita serviciilor date de wordpress.
Ce urmeaza? Daca as fi ghicitoare in stele, as sti ce urmeaza, asa ca ramane sa asteptam minuni in viata noastra cotidiana.

Anonim spunea...

Buna lulu-ca de obicei mi-ai raspuns in tonul obisnuit,dedicat,al unei prietene devotate elenei.
nu stiu ce va fi pe viitor,dar cred,zic eu cred anul acesta nu va mai avea convulsiile de anul trecut,pt ca nu-i asa nu-i nici o campanie electorala,dar si mai important,TRAIAN BASESCU,nu mai candideaza pt nici o functie.
va fi un an de cautari,tatonari si repozitionari,in primul rind in partide ,si apoi pe scena politica.
de aceea e foarte important ce se va intimpla in partide,cine va conduce si cu ce echipe.
si chiar foarte important mi se pare cine v-a avea curajul sa devina LOCOMOTIVA PARTIDULUI.
ei aici e aici....sa vedem ce va fi.
doamna udrea deocamdata este mai mult decit discreta si nu a semnalizat incotro..
tu ce zici,ce crezi?
cu toata consideraia -FRANK

LuMassa spunea...

Buna seara Zapa... ce as putea spune eu? Stiind cat de mare e lupta in PDL, ei vor cauta fete noi dupa plecarea dlui Basescu de la Cotroceni, mai precis persoane care sa-i ridice prin imagine mai putin controversati de media si publicul larg. Dna EU va reusi sa le inchida gura tuturor inclusiv mediei, numai daca reuseste in acest mandat sa faca ceva dar, subliniez- cu bani putini- cum va face nu stiu!!! Asta va fi reteta reusitei ptr viitor si e al naibii de greu. Mai mult de atat nu stiu ce zic.
Dincolo pe blog sunt mai ironica chiar acida, as vrea sa sanctionez pe cei care nu au voie sa greseasca, media si tot ce tine de formatorii de opinie...te invit.

LuMassa spunea...

Ion Adrian, nu inteleg despre ce dezamagiri vb din partea mea! Ca doar nu m-am indragostit de pdl!!! hihihihi. Eu rationez, cern prin sita cea mai mica, apoi eu n-am fact un scop in viata ptr a vb aiurea si cand nu trebuie. Am raspuns si lui zapa pe 2 februarie la ora 20.25, cum vad eu sa intervin sau sa spun ceva succint undeva si candva. Iar greselile majore nu sunt de iertat atata timp cat eu functionez pe baza de neuron. Si, mai am si treaba, lucrez la un poiect care imi necesita mintea limpede ca sa iasa bine si sa fiu raspaltita la justa valoare. Mai vorbim..........

Anonim spunea...

Buna seara LULU,ma bucur ca ai proiecte.n-am sa fac pe indiscretul si sa te intreb in ce consta proiectul.
Ion Adrian te-a intrebat impins de intrebarea unui blogger,simpatic si haios care posteaza pe bloggul lui LOVIN
care blogger se intreba ,banuiesc cu zimbetul pe fata si cu dorinta in ochi-DE CE E BOMSUFLATA LULU?
zic,eu ca ar trebui sa fii mindra,si cu orgoliul feminin satisfacut ca faci victime,una dupa alta in lumea virtuala.
si toate astea doar pt ca esti BLONDA,OLTEANCA SI....amica cu mine.
haaaaaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sa nu ma certi,ca oricum nu ma supr si nici nu devin BOSUMFLAT.

LuMassa spunea...

Pai sa mi dai detalii cine e curios asa de tare ..nevoie mare!
Am pus in lista acel blog dincolo, ptr a vedea din cand in cand ce subiecte dezbate. Mai vb cinva de acest blog, dar nu retin unde, deoarece eu nu merg pe bloguri decat fff rar cand aflu din presa ca acolo e ceva interesant de citit. Tu esti Lovin? Parca spunea si argus ca tu esti sau confund numele!!!

Anonim spunea...

Sarut mana Lulu. eu o sa postez si aici, am vazut ca ai moderare si am revenit aici sa te salut. In ceea ce priveste subiectul de dincolo, indraznet trebuie sa recunosc, pentru ca poti primi si raspunsuri rautacioase. Sunt de acord cu ce se spune ca blondele au o atractie vizuala mai accentuata si nu cred o iota din ce se spune despre blonde. Noi barbatii ma refer la cei care se respecta si nu vor sa se faca de ras, cautam intai inteligenta la ea, daca te face de ras cand deschide gura ca astea de pe la televizor, atunci noi ne facem de ras ca umblam cu ele, ele saracele sunt proaste de la mama natura, genetic. Asa este cum spunea cinvea subiectul este vast complex. Elena este si blonda si apetisanta si inteligenta, asa ca itelegi de ce este asa de muscata de cxx. Banuiesc ca stii ce inseamna asta. Misogin nu sunt dar stiu sa disting o blonda frumoasa dar si inteligenta de una ....... La brunete e aceeasi regula,asta este blondele sunt mai dorite. Nimeni nu explica de ce nici studiile nu sunt concret.
Te rog sa renunti la moderare papa.

Imi cer scuze ca am intervenit pe textul tau sa ti ascund doua cuvinte nepotrivite. Te rog sa nu te superi. Of de doua ori a trebuit sa ti modific... Moderare este DOAR la prima postare apoi e liber. Trebuie sa fiu si eu atenta la ce se spune si cine posteaza, nu? Multumesc.

Anonim spunea...

textul care se pare te-a inspirat a fost cel de ieri de la ora 18,10.
textul imi apartine mie,FRANK-m-am jucat un pic,recunosc,dar mai trebuie sa recunosc ceva,mi-a placut efectul,revolta ta.
haaaaaaaaa hi,imi place ca te-am provocat,ca te-am scos din starea de amorteala.
ma mir ca nu ai realizat a cui e stilul,modelul de a scrie pe blogguri.
si nu-ti chinui sotul cu asemenea intrebari,haaaaaaaaaa
adevarul e ca-mi place sa ma joc...

LuMassa spunea...

Nu zapa, m-a inspirat o stire la tv... ca blonda lui Bote, nu mai vrea sa locuiasaca in Romania ci, la Milano....Cand vad toate incultele ca spun asa ceva, ca-si refuza tara, ele care habar n-au ce inseamna cat de greu i-a fost acestei tari sa nu- si piarda identitatea, imi vine sa le impusc...Una e sa spui ca plec ptr o perioada sa lucrez in cutare loc si alta e sa spui ca nu mai suporta ce se intampla in lumea mondena!!! Ea care este practic"pestrita' lumii mondene. Iroanizam acolo pe cei care se cred stapani pe cunoastere inclusiv pe subiectul blonde.

Anonim spunea...

AtuncimLulu,m-am umflat in pene precum geoana....degeaba,si eu care credeam ca am devint sursa de......inspiratie.
mama cu orgolii pot avea-devin comic,haaaaaaaa
vezi ca ti-am lasat un text si in casa cea noua

Cine spunea...

Sarut mana bella. Sunt departe de tara si doream sa te salut si sa te intreb ce mai faci. O sa intru cand voi fi mai linistit si pe celalalt blog al tau. Iti doresc un week-end pe masura fiintei tale. Cu respect.................

ion adrian spunea...

Lulu,
Este blocat accesul spre firul anterior. Poate poti rezolva?

LuMassa spunea...

Ion adrian, se poate posta, am facut o proba..cel putin de la mine se poate.

stefi7 spunea...

sal lulu ! sunt "cu ochii pe tine"...hihii...de acord cu criticile acide la adresa pd-l !

LuMassa spunea...

Si eu te salut. Jalnic frate,dar asta este, nu ne vaitam noi, dar merita ciupiti de obrajori, hihihhi. Esti bine?
Oricum eu stiam ca asa va fi, n-au motoare sa fie altfel si nici nu vor, lor le merg planurile, criza ii ajuta, chiar asa mi a spus cineva important, zambind plin de satisfactie....Da' las ca avem noi ac de cojocul lor,hihihi

Tiberiu spunea...

Brava! Bine ai intrat in blogosfera. Sa te tii tare in sa :) .

LuMassa spunea...

Buna Tiberiu, pai sunt de multisor in lumea asta "bolnava", numai ca nu m-am facut publica decat la EU pe blog, acolo am prieteni vechi. Ma tin tare in masura judecatii mele si in functie de caz. Oricum nu sunt adepta violentei verbale pe bloguri, a nesimtirii, sau a glumelor proaste...daca vad asa ceva dispar cu eleganta...Pana si politicienii trebuie criticati in limita bunului simt.

Anonim spunea...

Hello everybody! I don't know where to begin but hope this place will be useful for me.
I will be glad to get some assistance at the start.
Thanks in advance and good luck! :)

LuMassa spunea...

Deci, sa traduc:
Buna ziua tuturor! Nu stiu de unde sa incep, dar sper ca acest loc va fi util pentru mine.
Eu voi fi bucuros pentru a lua un ajutor de la inceput.
Va multumesc anticipat si mult noroc! :)

Hello my friend!!!!

Numai engleza nu vb eu pana acum :) cine o mai fi si ratacitul asta?!

Anonim spunea...

ne asteapta zile interesante pe noi cei care urmarim fenomenul infractional din politica romaneasca...

te astept la mine pe blog unde discutam despre decalogul lui nastase pt poporul psdist...

Motanul_Incaltat spunea...

Felicitari pentru al doilea blog! :) Inimioarele sunt frumoase. Dovedesc faptul ca ai o stare de spirit...deosebita! Ma insel..? :)

LuMassa spunea...

Buna seara si bine ai venit aici! Satre de spirit deoasebita, nu. Dar, mai facem abstractie de tot ce ne inconjoara si punem inimioare :)

LuMassa spunea...

Am incercat sa postez la tine pe blog, dar nu s a putut, asa ca iti dau un copy...Poate imi explic de ce!
Iti multumesc ptr vizita in primul rand si apoi ptr apecieri. Sunt in vizita din curiozitatea fireasca, provocata de postarea ta. Vad ca faci o analiza complexa si incerci sa explici diferentele dintre proprietate si stat. Cand am vazut fraza "statul sunt eu" m-a infiorat, ptr scurt timp. Sa speram ca nici ca ex nu se va mai da, dar sa o mai avem in memorie.

Motanul_Incaltat spunea...

Si eu iti multumesc. Te rog sa vizitezi, sa comentezi si pe blogul meu. Da, este o analiza pe care o voi continua...Te-au infiorat celebrele cuvinte ale lui Ludovic al XIV-lea, regele Frantei - "L'État, c'est moi" ? Interesant este ca pe patul de moarte el a zis: "Je m'en vais, mais l'État demeurera toujours." - "Eu plec, dar statul va ramane intotdeauna." Putem face abstractie de istorie? Istoria nu trebuie uitata, ci studiata. Cred ca intelegerea prezentului depinde de intelegerea trecutului. Si, poate, cine stie, se vor ivi si solutii pentru viitor. Pentru ca noi traim intr-un proces istoric pe care este necesar sa-l intelegem. Din pacate, trecutul recent este privit destul de partizan si superficial la noi, ceea ce face sa ingreuneze intelegerea asupra fenomenelor politice, economice si sociale actuale.

Anonim spunea...

good daypeople this is a great forum hope im welcome :)

LuMassa spunea...

Se pare ca am extraterestri pe acest blog....buni si astia!

Motanul_Incaltat spunea...

De ce nu mai scrii si aici, pe blogul acesta?

LuMassa spunea...

Cred ca o sa revin si aici...l-am evitat dintr-un motiv personal si mai sensibil. Aici, voi reda in curand un eseu pe care-l am in minte...sa vedem ce va mai fi.

LuMassa spunea...

m am oisnuit cu celalalt deoarece e mai usor de manevrat si de postat, de comunicat.

Argus spunea...

Mai intai , multumiri pentru urarile de bine si grija ce o porti pentru soarta mea vitrega, de renegat...
Apoi , cred ca esti in eroare de3oarece actualitatea culorii "violente" e de partea matrozului care se pupa bot in bot cu smecherul vrajitor si nevasta-sa, nelipsiti inclusiv de la alegerile basesciene.Desi Geoana a utilizat si el chestia asta, e de domeniul trecutului, pe cand matrozul a pictat si stema tarii tot intr-un fond violet...Asta ca sa fim cu adevarat corecti..
Multe "succesuri, permisuri si accesuri !"

LuMassa spunea...

Arguuuuuuuuuuuuus, ce surpriza, sa ma tin de pereti sa nu cad hihhihi. Ma bucur ca mi ai dat un semn si ca esti bine. Renegat? Eu nu te reneg, stii doar ca eu apreciez omul dupa cum gandeste si ce a invatat in vita nu dupa culoarea politica. Ei, oricum anul acesta e in tendinte culoarea violet, asa ca trebuie sa fiu si eu in randul lumii :) Sa mai vii pe la mine cand ai timp. Numai bine prietene si familiei la fel!

Argus spunea...

Astazi ar trebui sa fiu suparat foc si para pe olteni deoarece au batut la fotbal Politehnica din Iasi, da nu sunt daca ma gandesc la cum au jucat fiecare...
Si daca e sa vorbim iarasi despre culoarea violet, cred ca n-ai sesizat ca blogul subsemnatului e de vreo doi ani pe acest fond.Asta da anticipatie si cat de destept pot fi daca le-am luat-o inainte "lu Geoana, lu matrozu si lu toti superstitiosii"!
In privinta renegarii mele nu porti tu nicio vina ci doar Ileana Lupeasca Cocosel, careia nu-i plac decat adevarurile ei si de aia nu ma mai primeste la 'mneaiei ca sa-i comentez operele..Oricum ma plictisisem de moarte de atatea minciuni ministeriale, iar cei care au ramas pe blogul respectiv isi accepta soarta de "prostiti voluntar".
Iti urez succes in actiunile actuale ale profesorilor care si ei au luat pana acum o plasa mizerabila, da intr-un fel meritata...

LuMassa spunea...

Buna seara Argus, ce sa zic, oltenii sunt fericiti... Dar te inteleg si pe tine. Pai vezi cum tu primul in toate, mai sa te invidiez. Nu mi mai aminti de soarta dascalilor, vai de mama lor, cei care nu au si alte venituri....Toate sunt aiurea, imi este lehamite crede-ma. Poate plec din tara sa vad....trag de mine aman, cantaresc...deh asa sunt balantele, dar am si obosit, paraca n as mai vrea nimic....Ma crezi? Si de politica m am saturat si de mine hihihihi sa mai glumesc si eu!

LuMassa spunea...

Buna seara Argus, ce sa zic, oltenii sunt fericiti... Dar te inteleg si pe tine. Pai vezi cum esti tu primul in toate, mai sa te invidiez. Nu mi mai aminti de soarta dascalilor, vai de mama lor, cei care nu au si alte venituri....Toate sunt aiurea, imi este lehamite crede-ma. Poate plec din tara sa vad....trag de mine aman, cantaresc...deh asa sunt balantele, dar am si obosit, paraca n as mai vrea nimic....Ma crezi? Si de politica m am saturat si de mine hihihihi sa mai glumesc si eu!

Argus spunea...

lulu, uite ai aici exact ceea ce te intereseaza : o teorie moderna despre puterea culorii violet