miercuri, 9 septembrie 2009

Ganduri... poate fara rost!

Niciodata nu se poate spune despre cineva, tot ceea ce ar trebui sa se spuna, fugim parca de cuvintele cheie, cuvintele care ar putea strafulgera ca o raza de lumina pe acel cineva... Cat este de greu sa stai fata in fata cu imaginea ta si sa te judeci?  Dar sa mai spunem acelui cineva,  ca este abstract, singur cu gandurile sale, deznadajduit de viata... care face eforturi pt a echilibra neantul in care traieste... Citeam undeva ca o femeie daca trece in noaptea de vineri spre sambata  pragul unei manastiri, desi nu e crestineste si nu este permis, i se indeplineste orice dorinta! Asa si acel cineva imaginar mie, poate cauta clipa, momentul decisiv de a iesi din neantul in care traieste, poate se redescopera si spune: D-zeu este autorul a tot binele  pe care -l traiesc acum, ca teama de a fi altfel vine de la unele influente nefaste, deoarece multi  dintre noi cadem in astfel de situatii si  fara sa vrem se gasesc oameni sa   influenteze spre rau, spre egoism...Iar EL, il ajuta pe acel cineva  sa scape de fiinta nefasta de langa el, se trezeste  si isi spune ca are dreptul de a fi din nou  "viu"....

Ce pacat ca soarele nu mai poate fi florentin ca in luna iunie,  nu mai  nascoceam astfel de ganduri!

17 comentarii:

Anonim spunea...

Sarut mana, bine ai revenit. Postarea asta a ta e cu mare cantec.Nu prea stiu ce sa zic, cam asa pare sa fie legat de incalcitele si interesantele tale ganduri. Bine ca nu neglijezi blogul tau.

balbeck spunea...

Buna ziua!
Afara iar s-a inorat.O sa ploua marunt,cum ploua toamna.Greierii in camp abia se mai aud.Au amutit si ei.
Va fi din ce in ce mai frig,o sa ninga,dar dupa aia iese soarele si ne ducem iar sa vanam fete in bikini.hihi

LuMassa spunea...

Buna anonim. Incalcite zici ca-mi sunt gandurile? Pai de ce? Oricum multumesc de vizita...

LuMassa spunea...

Ei balbeck, ma amagesti frumos, ca vine iar .... Dar ai dreptate pana la urma, in ceea ce spui. Dar puteau sa nu fii asa sadic :) si sa mi aduci aminte ca vine frigul....raule.

LuMassa spunea...

LuMassa spunea...
Ei balbeck, ma amagesti frumos, ca vine iar .... Dar ai dreptate pana la urma, in ceea ce spui. Puteai sa nu fii asa sadic :) si sa mi aduci aminte ca vine frigul....raule.

09 septembrie 2009 18:07

Sorin A. spunea...

Te salut. Pot afirma ca niciodata nu poti cunoaste suficient pe cineva, un pic de mister ramane la fiecare, dar cum afirmi ca nu putem spune un adevar pana la capat cuiva, asa este, poate fi dureros pentru ambele parti. Deci traim toti amgindu-ne. Traim suferind, complacandu-ne, acceptand compromisuri asta e viata reala ce sa facem?

anarchix spunea...

Alright. Felicitari pentru pozele care devin din ce in ce mai clare... :evil:

balbeck spunea...

Buna.Ti-a placut articolul meu?
http://petruandrei.wordpress.com/2009/09/10/cum-se-imbogatesc-cei-ce-detin-euro-hotelsdorin-cocos-Mariana-Cindea/

kenn spunea...

Sarut mana. Cred mai mult ca sigur ca tu nu esti omul care sa stai in fata oglinzii sa te privesti si sa te judeci. Asta transmiti prin ceea ce scrii la tine pe blog, la Elena. Un om care face rau se tradeaza oricat ar incerca sa para bun. Tu nu esti asa, sper sa nu gresesc in aprecieri, dar studiindu-te de mult timp stiu ce zic. Stiam ca o sa te intristeze toamna la fel cum te bucurai ca vine vara. Iti doresc sa fii fericita, meriti. Iar acel cineva din eseul tau toti il avem prin preajma.

Anonim spunea...

Lulu
Multumesc pentru aprecierile tale. In alta ordine de idei misterul asupra persoanei, este cel care da farmec relatiei. Alta, am incercat sa postez parerea ta despre tradatoarea blogului, iar Madalina a sters-o. Nu o sa mai public nimic acolo, cat timp infractori notorii sunt protejati. Ne mai auzim noi. Cum a iesit saramura ta de peste din pulpe de pui?

ion adrian spunea...

Asa cum am spus acum cateva minute intru in casa ta virtuala si imi place ce vad . Sper sa fii bucuroasa de oaspeti si asta este confirmat de felul in care te adresezi vizitatorilor.
Iti doresc sa nu trebuiasca sa treci pragul unei manastiri pentru a ti de implinii cat mai multe dorinta.
Desigur povestea doctorului Jekyll si a dlui Hyde pote avea o oarecare consistenta dar asa este cu ajutorul lui Dumnezeu ar trebui sa invinga binele macar in unii dintre noi.
In blandul si melancolicul soare de septembrie toate astea se vad mai bine si atunci si tie numai bine.

ion adrian spunea...

Erata:

iti doresc sa nu trebuiasca sa treci pragul unei manastiri pentru a-ti indeplinii cat mai multe dorinte.

LuMassa spunea...

Buna Andrei, te rog sa uiti totul las-o in plata Domnului, are EL pt fiecare ac de cojoc- dupa fapte. Saramura a iesit perfect ca de obicei... a venit la masa prietena mea de la Londra, ii curgeau lacrimile de iuteala dar nu s a lasat. Ieri am iesit la un rstaurant italian, dar parca mai bun fu ce mancaram noi- hihihihi! Ma bucur ca ai revenit, ce e asta sa pleci?

LuMassa spunea...

ion adrian, bine ai venit cum spui tu in "casa mea virtuala" Iti multumesc pentru aprecieri. Cu toamna nu ma impac deoarece aduce iarna. Asta e, trebuie sa acceptam mersul firesc al naturii...

LuMassa spunea...

Sorin A, Kenn, va multumesc si voua pt vorbele frumoase spuse probabil din respect si bun-simt. Va apreciez si multumesc.

LuMassa spunea...

anarchix, multumit? E OK atunci, toate- s pe fagasul lor si pozele....:) :)

LuMassa spunea...

Balbyyyyyyyyy, ti am spus si la tine pe blog, ce sa mi placa? Nu e normal sa te imbogatesti ca om de afaceri?