duminică, 27 septembrie 2009

De la amicul Cristian Sutu mi se trage

   Spunea el:   "Tot mai mulţi politicieni anunţă că-şi vor lua concediu pe perioada campaniei. Boureanu de la PDL şi un primar PSD din Bistriţa, ca să dăm doar două exemple. Numai Băsescu şi Geoană nu vor să renunţe la beneficiile materiale importante ale funcţiilor pe care le deţin pentru a-şi face campanie."
   Eu ii raspundeam mai in gluma mai in serios ca, dl Basescu,  chiar daca si-ar lua vacanta in perioada campaniei, tot ar castiga,  poate cu voturi si mai multe.....Pana si neprezenta l-ar face invingator. Apoi, ar fi unic in felul asta, oricum este  el unic in multe..... dar  am fi de poveste in lumea larga. Un gand de duminica dimineata, sper sa nu fie pus si in aplicare. Totusi, nu garantez rezultatul.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Buna dimineata frumoasa Lulu. Ce idei indraznete ai? Numai ca Basescu asta, nu poate sta retras ar turba, poate legat sa stea ascuns. Oricum ai dreptate castiga relaxat si fara sa se omoare prea tare. Lumea e incrancenata de nevoi si in el vede o speranta chiar daca e falsa. Tu ce mai faci, te vad din ce in ce mai rar. De ce?

kenn spunea...

Sarut mana Lulu. Castiga sigur alegerile chiar si sa nu mai faca nimik. Dar eu ma intreb daca e si bine sa castige? Ce dreak sa ne mai arate ca a aratat tot ce-i poate mintea. Va imbolnavi si mai rau lumea. Nici cu Geoana sau Antonescu, recunosc nu se poate. Da-i in colo de.................... Sa fii fericita asta iti doresc :))

LuMassa spunea...

Anonim, nu inteleg de ce trebuie ca lumea sa caute salvarea intr-un presedinte de tara? Pare extrem de redusa gandirea asta. Dar ma rog, daca asa crezi... Spui ca ma vezi rar....Pai am si altele de facut mult mai importante decat blogul, dar stai sa incepa campania. Atunci voi fi poate mai activa.

LuMassa spunea...

Kenn, nici cu Geoana nici cu Antonescu! Atunci mergem cu Basescu.De aratat asa e, nu mai are ce arata desi, daca populatia tarii nu vrea nimic in plus, Basescu de ce sa se agite? Cat ceri atata primesti, paraca e o regula, nu? Si tu sa fii fericit, merci!

balbeck spunea...

Buna seara!Lulu,ce faci?
Daca aveam ceva cu blonda,ii puteam face asa mult rau in Sinaia.Dar nu am nimic.A venit cu pulovarul rupt Lenutza.Eu am vazut.Erau sute de camere,au vazut si televiziunile ce am vazut eu?I-am bagat si blitzul in ochi Lenutzei.S-o fi suparat?Oamenii mei i-au facut sute de poze.Era cu primarul din Sinaia.Lenutza a facut baie de multime acolo...hahaha
Nastyboy nu e cuminte?hihi

balbeck spunea...

Lenutza mi-a zis "Buna ziua!"Probabil vroia sa scape de mine...:))))))))))))))

LuMassa spunea...

Buna seara balbeck! Inseamna ca lumea chiar o simpatizeaza si nu vad de ce sa nu faca baie de multime! Este un nou model de politician, cu Elena incepe o noua etapa in politica romaneasca. As dori sa accepti macar asta. Sigur ti ar placea sa vezi cat mai multi politiceni cu o altfel de abordare in treburile tarii, cu o altfel de mentalitate, adica sa scapam de cei care de 19 ani, ne pun rabdarea la incercare.

balbeck spunea...

Nu se cadea sa manance bataie,nu cred ca ar fi dat vreun barbat in ea.E femeie slaba.:))

balbeck spunea...

Ce parere are "Maslina" de pulovarul sefei sale?

LuMassa spunea...

Buna dimineata!
Nici una, deoarece nu este asa cum spui tu, priveste cu atentie, raule.

balbeck spunea...

Dar nu i se vedea pielea?Era gaura...clar de tot.
Elena Udrea a fost "victima" mea.

balbeck spunea...

In Octombrie plec in Antalia,sa pozez.Am o misiune.Ma distrez,inot,fetite in bikini,trimite cineva fete de fete acolo.Am o informatie.Ce-o sa le pozez,vremea e mult mai buna decat la noi,o sa am ce poza.Mare,piscine... hihihi

balbeck spunea...

Am uitat sa spun ca e all inclusive...manac si beau ce vreau gratis,in orice cantitate.

Adi spunea...

Sarut mana Lulu. Sigur ca Base va cistiga iar alegerile, chiar si daca nu isi face campanie asa cum atragi si tu atentia. Lumea asta a noastra nu poate sa-si doreasca mai mult pentru ca nu stie ce sa ceara. Poporul asta e ca turma de oi asteapta sa fie dirijat pana moare. Degeaba ne batem noi gura sau scriem pe bloguri, efectul este negativ si asa va ramine mult timp. Sa ai o zi superba ca tine.

LuMassa spunea...

Bine balbeck, fericitule, dar sa vii repede din Antalia ca in octombrie e ziua mea, hihihihihi! Asa ca, ai grija....Sa ti iei si nevasta cu tine,numai asa n-o sa ti vina rau cand vei vedea atatea femei frumoase. Si daca totul e gratis atunci nu rata. Bafta in misiunea pe care o ai.....

LuMassa spunea...

Adi, se pare ca ai dreptate cand spui ca acest popor e ca o turma de oi si ca mereu se vrea indrumat de catre cineva. Dar nu e normal in aceste vremuri care se zice ca-s moderne si ca traim in plina evolutie!!!! Care evolutie, nu stiu, deoarece simt ca nu se vrea nici practic si nici mental. Celebra cugetare a lui Iliescu sa fie lasati in "sucul propriu" n-a fost o vorba in vant....Convine de minune politicienilor, o masa de oameni si cat mai mare, sa ramana involuata, pt a putea fi usor manevraat la vot. Numi boine si tie!

balbeck spunea...

Bună ziua!Nu e decât un loc,nevasta stă singură o săptămână.

balbeck spunea...

Cred ca daca veneam Eurohotels,nu eram atat de aproape de dusmanul meu virtual,cum am fost in Sinaia.