marți, 18 august 2009

Ca sa nu uit povestea despre ridicolul unor barbati trecuti de...asemuiti lui Orban libidinosul

lulu Says:

  1. Cu voia vostra va descriu un episod ce l- am ascultat  saptamana trecuta la o piscina sa i zic asa de fite. Va spun cum il vad eu pe ACEST ORBAN:
    Studiindu-l mai atent de cand cu aceasta comisie unde el are rolul decapitarii dnei EU, am ajuns la urmatoarele concluzii:
    1- nu este nicio diferenta intre ORBAN si stupizii barbati de 50 de ani, sau trecuti de aceasta varsta care, cad in pacatul unor site-uri cu prostituate sau racoleaza de pe internet pipite smechere….
    2- Il vad un individ balos, libidinos, cazut fizic, complexat, inhibat …il vad butonand si dandu-si pantalonasii jos rapid la porunca aleia mici curvulita de pe webcam :)
    3- cum va spuneam eram la piscina, langa noi s-au tolanit doua femei pana in 30 de ani….si credeti-ma am avut ce auzi fara voia mea, paturile sezlong erau apropiate, doar cate o masuta ce ne despartea.
    4-printre altele povesteau cum au ele clienti pe chat sau pe personal!!! indivizi de 50 -60 de ani bogati, si cum isi bat joc de ei, cat sunt de urati unii, nu pot sa va redau vocabularul…fata sa l vezi pe ala i am cerut 20 de milioane si ma dezbrac, mi a trimis prostu’ si eu i am arata ce a vrut, era balos se vedea tot pe camera, avea burta, tatele cazute…..da fata si eu am unul tot asa e bogat si nici nu cere prea mare lucru…. Cam asa a fost dialogul lor…..prelungit in detalii, nu pot reda.
    5- Va jur, mi au transmis atata sila, atata dispret, nu fetele, ele erau cele smechere, aveau un scop sa si bata joc de barbatii de 50 de ani sau mai mult, chiar si fara sa le ceara bani din cate am inteles, dispretul, dezgustul l mi l-au transmis prin descrierea barbatilor libidinosi si balosi, sunt expresiile lor. Cam asa il vad eu si pe ORBAN.
    :( Barbati naivi si zaluzi la minte de 50 sau trecuti de anii astia, rad fetele de voi, sunteti Pacuraru doi sau …”n” Pacuraru, sau ORBAN…..care- si tradeaza neputinta si se da macho la comisie, la televizor. Yak, cata sila cata repulsie simt. Dar nu vreau sa va indispun, sotul meu s a amuzat, dar mi a dat dreptate ca sunt multi barbati prosti, libidinosi si balosi pe lumea asta ….. cu tot cu banii lor. ORBAN mi a amintit de acele femei povestind…. inseamna ca nu gresesc comparandu-l cu acele specimene. Altfel uitam….. :)

61 de comentarii:

Anonim spunea...

Sarut mana Lulu. Ce ti s-a intamplat, spuneai ca vara te face fericita. Cine iti tulbura frumusetea ta de a fi? Spune-mi mie ca rezolv eu necazul. Nu spueai ca daca asculti melodia aia iti trece tot. Nu pune la suflet ce se intampla daca cineva e jegos ca om, politica sau ce se intimpla cu Elena lasa ca se descurca, stiu ca tii la ea si iti pare rau ca e prea multa lume rea. Lasa-i dracului si traieste-ti viata si vara asa cum ti-ai planuit-o. Mi-a placut cum ai redat povestioara cu barbatii eu zic prosti sau dusi cu capu

kenn spunea...

Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb. Bravo!

kenn spunea...

Am uitat, sa mai vii pe la catavenci.

Costin spunea...

Sarut mana. Pozele transmit starea in general sau personala? Ce fericit trebuie sa fie sotul tau. Am citit postarea ta, asa este cum spui multi caruntiosi si burtosi ajung de bascalia lumii. Nu vezi cat s-a ras de Irinel Columbeanu si a lui tarfulita? De Orban ce sa zic, nu are inca 50 de ani dar ca e libidinos ai dreptate, mai e si betiv, o avea motive sa fie asa. Te salut frumoaso.

LuMassa spunea...

Anonim, nimic nu mi s a intamplat, toata trimiterea este spre Orban acest libidinos....Ii las dracului, dar nu cum si cand vor ei. Multumesc pt atentia ta.

LuMassa spunea...

Kenn bine ai revenit aici. Ma bucur daca te a amuzat postarea.
O sa trec pe la catavenci,hihihhii!

LuMassa spunea...

Costin, pozele sunt poze. N au treaba cu mizeria politica si libidinosul de Orban. Si tie iti multumesc pt vizita si aprecieri.

Adi spunea...

Sarut mana Ai dreptate Orban e un mascarici care vrea sa para important, in fond e prost de boune. Imi place cum l-ai asociat. Practic e adevarat ce spui. Te citesc si la Elena pe blog, esti obiectiva, cerebrala, bravo tie sa nu te schimbi. Iti doresc o zi frumoasa.

A.M. spunea...

Buna Lulu.
Asa este multi gresesc dar mai grav e de aia care sunt si prosti. Tu descrii si faci o asemanare intre Pacuraru cu acel film scarbos pe YouTube,cu Adriana Saftoiu prinsa iesind cu Imre dintr-un apartament, aia de la PSD care facea sex oral intro masina, si cate cazuri mai sunt. Orban la fel este un amarat pacatos se spunea si de el ca mangaie si face gesturi diverselor femei, poate si altele..........Tu ai redat ce povesteau acele femei la piscina, fain in postare ca rad femeile de ei pana la urma, asa e rad, cunosc si eu cazuri. Se spune ca politica e curva dar nu degeaba s-a ajuns la aceasta zicala, inseamna ca componenta o face sa fie curva si asta din vremuri indepartate.

Dan spunea...

Draga Lulu,
Las la o parte faptul ca o pupi pe doamna Udrea prin mai toate locurile si vreau sa-ti atrag atentia unui lucru: ca femeie, faptul ca te legi de calitatile fizice ale unui barbat iti tradeaza lipsa totala de inspiratie. Daca vrei sa lovesti in dusmanii doamnei Udrea, fa-o cu cap. Poate ca Orban e libidinos, sunculos, pervers cu webcamul etc, dar tu nu trebuie sa-l judeci pe Orban - omul, ci pe Orban - politicianul. Daca as fi in locul tau, m-as lega de faptul ca omul asta e un inapt, ca mai toti politicienii de altfel, Udrea included. O fi el sarmant cu chitara, cantandu-l pe Sinatra, dar ca ministru al transporturilor n-a facut nimic, iar candidatura sa la primaria capitalei a fost aproape neobservata.
PS: Daca tot e vorba sa fim subiectivi, vrei sa-ti zic cum o vad eu pe Udrea?

LuMassa spunea...

A.M. te salut! Eu doar am observat si am redat.In rest ai dreptate.

LuMassa spunea...

Dan, ti-as spune asa: eu nu pup....cum spui. Eu apar o femeie care a patruns intro lume a barbatilor si dupa cum vezi in mare majoritate misogini. Atat si nimic mai mult. Am capacitatea de a ma pune pt cateva momente in locul celui cu probleme dar si in locul celui care greseste, apoi judec daca am acest drept. in rest ai si tu dreptate. Numai bine....

Katrina spunea...

@lulu
"Eu apar o femeie care a patruns intro lume a barbatilor si dupa cum vezi in mare majoritate misogini. "

Daca n'ai trai in Romania mi'ar veni sa cred afirmatia ta, dar dupa cum stim cu totii, 90% din ascensiunea femeilor se face in patul "misoginilor".....Te'ai intrebat vreodata cum unele femei din politica, la abia 30 de ani trecuti au ajuns in fruntea unor ministere ? Fa o cautare pe Google si vezi in guvernele tarilor democrate din EU si N America, daca vei vedea acelasi lucru......

LuMassa spunea...

Katrina, am auzit frecvent afirmatia...ca trebuie sa treci prin patul cuiva ca sa accezi. Dar nu in cazul EU stii de ce? Pt ca dl Cocos e prieten cu dl Basescu, la ei altfel se vb , totul e la nivelul suprem: banii,afaceri, si sigur corecte chiar si cu acele credite, au cu ce palti...Deci, ei sunt deasupra acestor gesturi vulgare, la indemana astora mici.

Katrina spunea...

@lulu

Cine s'a gandit vreodata ca Printul Charles are o amanta sau ca va divorta de Lady Diana, dar si ca Diana traia cu arabul... ?.........Eu sa fiu in locul tau nu m'as aventura pe un teren atat de lunecos....

LuMassa spunea...

A nu Katrina, am niste limite, nu bag mana in foc pt nimeni. De camila se stia din totdeauna da-o naibi de femeie-monstru. Apoi biata Daiana, ce sa mai zic era un om bun, nefericit, mancat, vanat, a iubit dar n a fost iubita, a daruit dar n a primit cat merita....Se zice ca arabul ar fi implinit-o sufleteste, daca i asa macar ...stii cum s espune : a murit fericita! Oricum e sinistra aceasta vorba. Nu mi place dar uite ca o folosim uneori. Ce remarc eu de un timp, mai mult decat altadata, ca nimeni nu e fericit, nimeni.

LuMassa spunea...

...diana...

Katrina spunea...

@lulu

E destul sa vrei sa fii fericit si esti; poti fi fericit daca mananci o mancare care'ti place, un vin bun, practic orice te poate face fericit...Stiu ca ai o leaca de pesimism in tine, pe care ai putea'o alunga cu brio. Ia viata asa cum e ea si bucura'te de fiecare moment, pentru ca esti singura stapana pe tine insuti......

LuMassa spunea...

Karina ce spui tu, in realitate nu se poate in totalitate....Nu sunt pesimista dar nici optimista, fiind balanta imi place sa cantaresc mult enervant de mult. Mi ai amintit de Diana si m-ai intrista, am admirat-o, am regretat moartea ei sincer... Pai vezi cum e viata, se pare a nu fi prea corecta cu unii si prea corecta cu altii care poate nu merita ....Ne joaca feste cand nu te astepti. Azi traiesc un dezgust total pt tot ce vad si aud, poate e de moment sa vedem.....

Katrina spunea...

@lulu
"Azi traiesc un dezgust total pt tot ce vad si aud..."

Asta este doar inceputul...marea deziluzia va veni mai repede decat te astepti......Au existat multe cupluri care au trait marea dragoste, dar dupa un timp, unul din cuplu a descoperit ca celalalt este homo/lesbo......Daca surprizele ar sta pe garduri, am sti sa ne ferim.....

LuMassa spunea...

Sa-i multumim Domnului ca noua, fam noastre ne este bine atunci. Desi ma afecteaza cand vad atata rau in jurul meu.

Dan spunea...

@Lulu
Faptul ca esti misogin in lumea politicii nu te ajuta la nimic. Presupunem ca as fi un inalt demnitar si as incepe sa o injur de mama focului pe Udrea, sa o fac curva, sa o fac masuratoare de paturi, etc.
Degeaba. Asta cu aparatul impotriva misoginilor e o copilarie si doar naivele mai cred in asa ceva si scuza-ma daca te deranjeaza vorbele mele. Eu sunt ferm convins ca femeia de astazi este suficient de matura si de compententa pentru a rezista ofenselor aduse de barbati, ba chiar sa returneze lovitura si sa o plaseze acolo unde doare cel mai tare.

LuMassa spunea...

Nu. Intro tara inca departe de a atinge statutul de stat civilizat, trebuie sa educam cei care mai suntem in stare, care avem poibilitati, pe cei ce nu se debaraseaza de aceste metehne urate, involuate. Apoi dna EU rezista fff bine idiotilor. A dat dovada de slabiciune pana acum? Nu. Este o luptatoare, va vorbi pe liba lor pana vor pricepe, chiar daca prostii nu vor avea urechi, tot vor percepe semnalul ca nu e de joaca cu o femeie politician. Consider ca naivi sunt acei barbati care cred ca sunt puternici in fata unei femei...Ma rog sunt multe de spus aici.

articlier spunea...

Bad news: şi femeile trec, la un moment dat, de 50 de ani...

Katrina spunea...

@lulu
"Apoi dna EU rezista fff bine idiotilor...."

Cu un presedinte in spate orice femeie ar rezista......Din fericire nu o sa mai reziste mult, pentru ca va trebui sa se retraga din politica....s'a crezut invincibila....

LuMassa spunea...

Katrina te rog sa mi spui sincer de ce te deranjeaza EU? Tu ai sustinu-o la un moment dat, ce s-a schimbat asa de tare incat o vrei iesita -invinsa de mafioti. Te-as ruga sa faci o distinctie intre ea si Cotroceni. A intrat in politica bogata, ai vazut isi foloseste limuzina personala, nu deconteaza nimic la minister, cum fac toti ceilalti colegi din toate partidele, eu stiu sigur ca multe cheltuieli le poarta din buzunarul propriu, chiar daca are prevazut in buget asa ceva...E o diferenta crede-ma si are intentii bune, cel putin pana acum. Prea multi ciudati sunt in politica pt a pierde un om bun in favoarea lor.

LuMassa spunea...

articlier spunea...

Bad news: şi femeile trec, la un moment dat, de 50 de ani...

21 august 2009 10:22
Am lasat eu sa se inteleaga contrariul la ceea ce afirmi? Normal ca ai dreptate, dar trimiterea nu se referea la varsta in mod special ci la gesturi, faceam comparatii, constatari in baza unor povestioare picante. Toti imbatranim de cand ne nastem....

Ada spunea...

Ai multa dreptate, tot ce e putred in om e apreciat. Asa se vrea a trai astazi, asta am ajuns dupa niste ani de zbucium. Totul e infect: politica politicienii, societatea, totul e pe furat, distrus, inselat, prostituat. Avem o tara urata cu oameni urati nu la prop[riu ci la caracter. Vai de mama noastra!

Dan spunea...

"trebuie sa educam cei care mai suntem in stare"
Hai sa te vad cum o sa se intample asta. Vorba aia: au incercat turcii vreo 500 de ani sa ne educe si tot nu le-a iesit.

articlier spunea...

@lulu

După o vârstă oarecare, femeile se transformă: cele simple, în neveste, cele emancipate, în instituţii.Nu toţi bărbaţii fac faţă noii ipoteze şi unii dintre ei eşuează în braţele unor piţipoance care, iată, îi bârfesc pe la piscinele de fiţe.

PS:articlier=nimrod...am o problemă tehnică.

LuMassa spunea...

Te salut, ce surpriza!!! Lasa ca or mai fi si femei care esueaza, nu numai barbatii. Desi ei nu au voie- parca asa se zice ca sunt de neclintit, nu cad in "in plasa" alora de la piscina! Hi,hi,hi....

Anonim spunea...

Lulu, ai dreptate, Orban e un libidinos, dar asta este o simpla problema psihica. Adevarata problema este, cum a putut ajunge un astfel de individ, alaturi de celalalt webcamerist, in varful structurii unui partid politic, cu traditii istorice. Daca amintesc ca majoritatea liderilor de la acel partid au neveste proaspete, promovate tot la acel partid, pot sa trag concluzia ca acolo este o gasca de libidinosi iar ascensiunea se face strict pe criteriul acesta. Cred ca nu ma insel. Ei sunt bolnavi mintal, ei confunda realitatea cu propriile fabulatii si se promoveaza reciproc. Probabil ca in irealul lui Orban, Elena Udrea nu a respectat ceea ce libidinosul a visat, de unde si deranjul cu comisia. Nu cred ca sunt atit de prosti ca sa creada ca liderul lor o sa ajunga presedinte asa ca actiunile lor sunt dictate mai mult din insticul bolnav pe care il au.

LuMassa spunea...

Te salut Andrei! N-as putea sa ti raspund la intrebarea cum a ajuns un om ca el sa conduca structuri de partid, comisii....pt ca el niciodata nu a transmis: seriozitate, maturitate, mereu parea usor vesel...Ei nu cred ca vor face ceva in toamna, dar se zbat pt a nu-i uita populatia, incearca sa se implice in orice numai sa fie mediatizati...cred ca liberalii nu vor mai fi o forta politica curand. In rest ce sa zic...camapania a inceput, ca dovada ultimile evenimente mediatizate.

balbeck spunea...

Buna,Lulu!97% din femei asa sunt,unele recunosc,altele nu.hihi,dar probabil toate femeile sunt egale intre ele, sa bag un hihi pana la urechi.

balbeck spunea...

Cik noi avem nevoie de femei pentru sex,de gatit suntem mai tari,in restaurante barbatii gatesc cel mai mult.
Femeile vor la restaurant, sa manance ce au gatit barbatii.
Viata nu inseamna doar sex,dar sexul poate inseamna viata uneori.

balbeck spunea...

Banii nu aduc fericire pentru femei,ci numarul lor aduce fericire.

LuMassa spunea...

Te salut balbeck, ai venit asa repde? Nu deforma ceea ce a vrut sa spun. Faceam trimitere strict la libidinosul de orban si cei ca el...pacuraru....faceam trimitere strict la omul orban si cum il percep. In rest nu ma intereseaza ce fac acele femei si respectivii barbati. Unde ai fost sau unde esti? In ce colt de lume?

balbeck spunea...

N-am fost prea departe,decat in Malta si Sicilia.Dimineatza pe la 7 am ajuns aks.
Am intrat in treaba,am fost la firme,m-am acomodat iar cu traficul,nu am mai condus de o saptamana si cam scapam bolidul de sub control.:)

LuMassa spunea...

Cred ca ti va fi greu catava zile...te lovesti iar de viata de rahat de la noi...asta e! Cred ca plec din tara nu mai rezist aici...Sunt prea sensibila sa mai suport meschinaria in care ne complacem- vrem nu vrem....

balbeck spunea...

Acum e foarte bine,dupa alegeri o sa se aleaga praful...

Katrina spunea...

lulu,
"Katrina te rog sa mi spui sincer de ce te deranjeaza EU? "

E simplu lulu, pentru ca a mintit, iar eu nu suport minciuna. Mai mult de atat, fiind sub umbrela lui Basescu are impresia ca totul i se permite, ori eu o credeam mai modesta, dar si'a dezvaluit caracterul cand i'a zis aluia, ca la o carpa, chiar daca are functie cu mult mai inalta decat ea, "cheama liftul ba "....asa ceva nu se face cand esti in politica, daca, bineinteles esti politician si nu un parvenit.....Da, i'am luat apararea cand a fost atacata pe nedrept, pentru posete, sandale, chiloti, etc, dar acum e vorba de ministru si datoria lui.....
In ziua cand vei afla cat a fost de......poate ca vei regreta ca ai sustinut'o fara limita.....doar pentru ca a vorbit frumos cu tine....ceea ce'i gratis....

LuMassa spunea...

Katrina, dar n o sustin numai ca- mi vb frumos. De ce limitezi doar la atat afinitatea mea. Repet o sustin ca-i este greu intro lume a barbatilor, o sustin deoarece e fff invidiata si muscata de c... O sustin ca vreau sa avem politicieni moderni....m-am saturat de toti. Daca ai sa mi spui mai multe lucruri si poate importante pt mine sau macar sa fiu informasta, poti cere lui mada in privat mailul meu.

balbeck spunea...

De ce in scrisoare Elena Udrea a scris "Organ" in loc de Orban?S-a comportat ca o taranca...

Katrina spunea...

@lulu
"Repet o sustin ca-i este greu intro lume a barbatilor"

Saftoiu sau celelalte, nu sunt intr'o lume a barbatilor ?
Diferenta intre ea si celelalte, este ca ea lasa sa creada ca este independenta, in timp ce depinde 100% de Basescu, iar in momentul in care el cade si ea va cadea, pentru ca nu a stiut sa se distanteze de el si sa se afirme pe fortele proprii...se comporta ca si amanta unui mare boss si asta este usor de dedus vazant ultimele evenimente......
Esti prea inteligenta lulu, ca sa nu vezi toate astea....dar te lasi furata de ...sentimente..

LuMassa spunea...

Balbeck, pai tu crezi ca EU a redactat acea scrisoare? Oricum ma amuza treaba cu organ, in sensul ca s-a ales cu o porecla pe viata.

LuMassa spunea...

katrina de acord cu tine pana la un punct. Nu uita EU este in primul rand invidiata pentru norocul pe care-l are, atat de femei cat si de barbati, fiecare din puncte de vedere diferite, fiecare cu frustrarile lui, nesansele lui.Vezi tu toatea astea adunate te determina sa fii rau/ invidios. Asta nu mi place mie la oameni. Acum EU, este dusmanul tuturor si mi se pare aberant. Si Adriana Saftoiu, a fost inventata de Basescu, numai ca asta e pisica blanda care zgaraie rau...Apoi fiind ignorata la curte si nefiind o rasfatata a decis sa plece la liberali ca drept razbunare...nu mi mai vb de A.S. ca nu o apreciez. Nu este ceea ce pare.

Anonim spunea...

Buna Lulu. Am aici in Florida un vecin de la Craiova. Aurel Plotogea. Uitasem limba olteneasca de mult timp. In alta ordine de idei, vezi daca ai vre-o parere despre ce am pus eu pe blog

LuMassa spunea...

Buna dimineata Andrei. Ce noroc pe tine cu acel oltean...ma bucur asa iti mai alini dorul daca-l ai de Craiova. Am citit ceea ce ai postart, dar nu am avut energie sa analizez cat de cat. Cert e, ca multe secrete mai sunt la nivelul respectiv, care nu au treaba cu noi, multi bani trebuie sa fie la adapost se pare a fi normal-secretele de stat, ale oamenilor puternici care fac parte din grupuri oculte- nu sunt la indemana noastra...Merita macar un pic de zarva facuta. Dar iti dai seama ca SRI, SIE...nu vor lasa se se afle nimic. Nu e de noi, asa zic ei. Secrete or fi multe si mult prea grele pt a le afla noi vreodata.

balbeck spunea...

Elena are mai multe porecle:blonda de la cotroceni,elena de niro,sexy buzoianca...si eu m-am amuzat hihihi

LuMassa spunea...

Ce copilaros esti cateodata!

balbeck spunea...

E mai bine sa fiu copilaros,decat babalac.Asa sper sa fiu si la 80 ani.
Elena Udrea are probleme tot mai mar.Vor sa inceapa urmarirea penala.
Nu trebuia sa-si bata joc de comisie asa...acum astia se razbuna.Chiar nu a avut pe cineva s-o sfatuiasca bine?Se pare ca a fost sfatuita prost.Uneori obraznicia ajuta,alteori nu.

balbeck spunea...

mari

Anonim spunea...

orban e tipul care a accidentat acea fata pe trecera pe pietoni? te mai astept la mine pe blog..

Anonim spunea...

Felicitari pentru recomadarea calduroasa facuta Simonei Tache, pe blogul Elenei Udrea. Permanent, smart woman, au ocupat un loc central in atentia mea.

LuMassa spunea...

smart woman....zici? Imi place sa apreciez cand cineva in speta Simona, are curajul sa infrunte un avorton al societatii, un inchipuit. Poate o face pt bani, fie si asa, dar despre limite el ce stie si nu numai el? Tare m am saturat de astfel de oameni...

Anonim spunea...

Ludovic ORGAN e depasit pana si de organul din dotare...

te astept la mine pe blog unde ungurii deja si-au declarat independenta de stat harghita si covasna

anarchix spunea...

Nice touch cu pozele alea miscate. :-)

balbeck spunea...

Buna!Ce mai faci?Ce ne mai zici de Udrea?Probabil am enervat-o pe blog la ea.hihihi

LuMassa spunea...

Anonim anarchix spunea...

Nice touch cu pozele alea miscate. :-)
Pai vezi ce afurisenie pe mine? Hi,hi,hi..."vorba" amicului Balbeck, ne-a molipsit pe toti cu acest hihihi

LuMassa spunea...

Buna Balby, ce sa fac, ma "lupt" cu viata :). Cum ai suparat-o si cand? Nu prea mai stiu ce e prin tara asta, cu politica asta, nici de EU, acum vad ceva pe la RTV- hotatarea comisiei de a fi data spre urmarire penala!!! Vai de capul lor Tu ce mai zici?

balbeck spunea...

Ma ameninta unu`.
A intrat pe blog la mine si mi-a zis ca eu am ip-ul lui si ca o sa vad eu ce patesc pe cai legale.
Dupa aia mi-a spus ca Madalina i-ar fi spus ca el are acelasi ip cu al meu,lucru imposibil.Asta inseamna ca ori Madalina a mintit,ori elena udrea a mintit.Si elena udrea se poate intra cu administrator.
Eu i-am zis madalinei ca daca ala ma da in judecata,vor fi trase si ele(Madalina si elena udrea) in proces.As fi acuzat ca sunt hacker...
L-a banat si pe el,i-a pus in carca nickul meu "balbeck".
Mai demult altul s-a plans ca a fost banat la Elena Udrea si administratorul a scris pe blog ca el e balbeck,doar ca sa scape de el.
Ca sa scape de ei administratorul spune ca ei sunt "balbeck" sau ca ei sunt clonele lui balbeck.
Gluma,gluma(hahahihi),dar ala m-a enervat.Nu mai e de hahahihi.