miercuri, 5 august 2009

Biagio Antonacci- Pazzo di lei

http://www.youtube.com/watch?v=BTdcVkjyffg
Va daruiesc spre ascultare melodia ce mi umple viata in mod placut, eliminand cu usurinta tot ce e urat si rau in jurul meu... daca e cazul.

22 de comentarii:

balbeck spunea...

Ciao!Unde e piscina aia?E buna,dar pare cam micutza.:)

LuMassa spunea...

Ola, intr-un cadru privat...

Anonim spunea...

Sarut mana.Iti doresc o vara frumoasa asa ca tine. Te-ai detasat de politica? Vezi ca Elena are probleme, ma gandeam ca te afecteaza si pe tine fiind o sustinatoare a ei. Ai revenit pe blog, nu te poti desprinde. Distractie placuta si mult bronz... oricum esti bronzata nu gluma :) Am ascultat melodia recomandata de tine, este foarte frumoasa nu o stiam, pana si muzica care iti place ti se potriveste. :)

LuMassa spunea...

Anonim, te salut. Si eu iti doresc o vara frumoasa, cu piscine multe. Nu ma pot detasa in special cand vad ce i se intampla Elenei. Am tot mai mult convingerea ca aceasta criza lucreaza mai mult cu mintile unora slabi de inger. Judecata le este afectata. Acum cand este de munca in minister, cand zbarnaie angajatii si EU, pt a face ceva bun in plin sezon, trebuie sa stea sa lamureasca prostii, angajatii sa se concentreze acum pe lucruri inutile. Totul e facut cu un scop, totul este lucrat indirect dar cu tinta...Simt ca vor pierde acesti netrebnici, isi vor primi palma cat de curand. As nimici acesti mafioti din psd si pe cei care lucreaza in spatele acestor date prefabricate in laborator apoi aruncate pe piata. Mi e sila....

balbeck spunea...

Lssa ca si Lenutza e rea hihihi....

balbeck spunea...

Buna.As fi vrut sa ne cunoastem, cand am fost in Craiova.Dar am avut treaba si eram foarte stresat.

LuMassa spunea...

Las' ca vii la Bucuresti cand vom mai face o intalnire si o sa ne cunoastem atunci... pe toti, de ce nu?

balbeck spunea...

Nu vreau pe toti,pentru ca unii au interes.

balbeck spunea...

Arati foarte bine.Ce faci de arati atat de bine?

LuMassa spunea...

Hi,hi,hi nimic.

balbeck spunea...

Cum isi permite Lenutza sa vorbeasca de democratie pe blogul ei?La ea se practica cenzura.E mai comunista decat comunistii psd-isti,pentru ca aia nu m-au banat.

LuMassa spunea...

Nu esti corect, ti-ai cautat-o singur. Nu erai banat daca postai critici pertinente, ori tu ce faceai? Obsesiv faceai afirmatii dupa astia din presa, te legai mereu de EU si sotul dansei... de afacrile lor, de tot nu era adevarat. Acum de ce o acuzi iar?

balbeck spunea...

Nu i-a convenit ca e criticata,mai bine isi inchidea blogul,decat sa cenzureze blogul.
Am zis de ea ca a dus prajituri presedintelui la spital si acolo am facut o gluma.Nu m-a dat afara pentru ca am criticat-o.
Gluma aia a deranjat-o.Dar nu are scuza,tot comunista e.

balbeck spunea...

S-o dam incolo pe Udrea.Luni plec din tara.Ma duc la o mare, pe o insula.Apa marii nu e doar limpede,e verde si albastra.Mai bine in rai aici,decat dincolo. hihihi

LuMassa spunea...

Te invidieeeeeeeeeeeez, hihihihi!
Ce pot sa ti urez decat o vacanta de vis si numai bine in sejurul tau. Noi descoperim frumusetile tarii, apoi cred ca voi pleca la Bruxelles dar cu treaba, bine o sa am grija sa ma simt si bine. Sa vedem... Atunci sa va intoarceti sanatosi din vacanta.

balbeck spunea...

Multumesc.
@Am aflat ca in comisia Udrea a fost si un intrus ce a filmat o chestie...cica cei din comisie discutau ce sa-i faca ministrului Udrea.Cica materialul apare azi sau maine.Nu stiu daca e real sau trucat.
O sa fie interesant.

LuMassa spunea...

Balbeck, era de asteptat sa rasufle...eu am stiut de la inceput ca totul e pus la cale si cred ca s -au dat bani grei pt a o executa pe EU. Numai banul si dorinta de putere diabolica, poate face asa ceva.

balbeck spunea...

Ba nu rasufla.Ramane de vazut.Pot fi speculatii lansate de Udrea.
Oricum o simpla inregistrare nu poate fi valabila,pentru ca se poate falsifica foarte usor pe calculator. hihihi

balbeck spunea...

Ti-am zis ca se pragateste ceva inainte sa apara pe blog la Udrea.Am si eu o sursa ce m-a informat cu mult inainte sa dea cineva ceva.

balbeck spunea...

Ciao!Ce au discutat in comisia aia?Nimic,lucruri ce s-ar discuta in orice comisie.Securistii Udrei nu i-au prins cu nimic.
Eram sigur ca e facatura,ca anumiti politicieni de varf incearca sa opreasca investigatiile ce-i privesc(cand spun de varf ajung si la primul om in stat).E imposibil sa nu se fi implicat si el.


In noaptea asta plec.Sper sa nu dispar de tot...

PS:Sper ca nu te-am suparat hihihi

LuMassa spunea...

Nu m-ai suparat. De ce? Sa zicem ca e asa cum spui tu, au fost intentionat ascultati, dar nu le-au pus si vb in gura.....vrem penal, vrem cu orice pret ceva, asta-i scopul asta e concluzia.
Iti urez drum bun, vacanta mult visata sa o traiesti din plin, viata asta nu vezi cum e? Esti tradat, mancat, inselat din toate partile... Asta e! Numai bine.....

balbeck spunea...

Inregistrarea este ilegala.Cel ce a inregistrat si a difuzat materialul presei,trebuie sa se aleaga cu dosar penal.