sâmbătă, 18 iulie 2009

Temeri ...

Cert e, ca pe doamna Elena Udrea, n-o poate invinge presa oricat s ar strofoca. Pe doamna EU o pot invinge sau chiar trada:
-subalternii care la un moment dat n-or sa-i mai fie aproape...
-si dl Basescu
Dupa cum v am mai spus Presedintele are un caracter asa cum il stiti, nu trebuie sa va mai amintesc, pt d-lui omul este de unica folosinta, isi vinde si mama pt suprematia lui. Asta e adevarul si o confirma realitatea evenimentelor. Daca va castiga la toamna mai vedem (!!!) daca e sa tinem cont de ultima lor intalnire “secreta”, care tot s a aflat pana la urma. Cert e ca dl Basescu se afla in mari “tandreturi” cu psd, in special cu Hrebenciuc (care a fost prezent la intalnire). Eu nu ma mai hazardez, nu mai cred sigur in nimic, voi fi impartiala si cat pot de obiectiva, deoarece jocurile adevarate nu sunt acelea care se vad la tv si publicate in presa. Nu. ” Afacerile” politice se fac intr-un mod cat se poate de secret si pe negocieri la sange. La ultima intalnire dl Basescu, a propus lui Geoana functia de premier si alte avantaje pt partid, ca el in schimb sa fie reales… Dupa cum se relateaza -pe surse- nu prea i-a convenit. Deja pe Boc nu l mai vrea dl Basescu, gata, s a uzat, nu i mai foloseste, nu vedeti ce trist e saracu’ e stins in voce, chiar absent… Poate efectul de dupa intalnirea de “gradul zero”, cine mai stie! Mare pericol in tot si in toate, nimeni nu se gandeste la criza sau la bunul mers al tarii, este un haos organizat, totul se joaca ca la poker se negociaza si “frimiturile”. Asta e fratilor…asta e! :) Obisnuiti-va… Dar o parte dintre voi banuiti aceste mismasuri ca sunteti inteligenti. Iar daca, doamna Udrea, se culca pe-o ureche va fi prada sacalilor din interior…si nu doresc asta, ar fi pacat, chiar are multe de spus si face in politica. Hai sa traiti bine! :)

39 de comentarii:

Anonim spunea...

de ce este d-na udrea atat de buna in domeniul ei?

lulu intra si la mine pe blog, am postat ceva despre destinului lui iliescu...

LuMassa spunea...

N am spus ca este buna sau rea in functia pe care o are si o onoreaza frumos. Este omul politic al momentului si trebuie sa sustinem astfel de atitudine si abordare politica.

balbeck spunea...

Neatza!Pe mine nu ma poate convinde E.U. sa ma duc la Marea Neagra.N-o sa ma mai duc niciodata,dar la alte mari ma duc.
ps:mai bine ma duc la Snagov,decat sa ma duc la Marea Neagra.
hihihi

nin spunea...

Chiar dacă ar trăda-o, EU tot l-ar iubi pe "donpreştrainbăscu", aşa cum îi pronunţă dânsa numele. Nu observaţi cum se luminează la faţă când trebuie să-l aducă în discuţie?

LuMassa spunea...

Balbeck, nu zice niciodata... Uite eu n am mai fost la marea noastra de 5 sau 6 ani si crede ma mi-e dor de acele locuri.

LuMassa spunea...

nin te salut! Nu, n am observatat asta si daca da, nu asa cum subliniezi tu. De unde iubire? Imi pare rau daca gandesti asa, sau cazi in plasa inventiilor de presa! S a sfarsit natia masculina si a ramas doar Basescu? Doamne ce imaginatie, de parca ar fi cine stie ce frumusete de barbat! Doamna EU este casatorita, bogata, cariera...nu cred ca are nevoie de tandreturi bolnave asa cum isi imagineaza unii. Ma dezgusta atata misoginism. Dar e parerea ta si o respect. Numai bine...

balbeck spunea...

Am amintiri in urma cu 10 ani de la mare,la Costinesti.Ne duceam 30 si beam in continuu.Beam de dimineata pana seara.Cateva magazine mici au ramas fara vodca,luam 60 de sticle de vodca,bere foarte multa.Atat pot spune de mare.Seara discoteca...dar nu ma mai duc niciodata la Marea Neagra.Raman amintirile.Am fost la mare inca de la 1 an.Maica-mea m-a dus.
Sunt oameni ce au vazut prima data marea la 40 ani.

Anonim spunea...

Buna lulu. Tu chiar esti o femeie obiectiva si ai un simt aparte in ceea ce priveste politica dar si in cazul Elenei. Analiza ta e corecta si vom vedea ca timpul va da dreptate temerilor tale, desi nici eu nu vreau imi place Elena. Mi-a placut avertizarea ta cu "culcatul pe o ureche", dar sa nu uiti ca toti fac asta.

Anonim spunea...

hot of the press; mazare tocmai a declarat ca trece la nazism, detalii pe blogul meu

LuMassa spunea...

20 July 2009 19:04
LuMassa said...

Oameni buni, nu face decat sa aplice dictonul "Carpe diem" Trebuie admirat pt indiferenta lui fata de tot, pt ca poate sa se detaseze de probleme, politica...tara intr un cuvant. A spus clar ca nu are nimic in comun cu doctrina psd-ului, dar se simte confortabil in acest partid. Deci, a spus tot pt cine poate sa l perceapa asa cum este el...
Ca sa complectez, pana la urma el nu parvine cum spui, s a imbogatit din primii ani de dupa revolta, incepand cu primul ziar particular Telegraf din zona, era un tanar absolvent ambitios. Nu avea nevoie sa parvina cu ajutorul psd ului, chiar nu vad asa situatia.El deja era o figura in lumea politica, mondena... Ca el e mai liber la minte, ti am spus face bine in general, apoi asta-i stilul lui de cand il stiu nu s a schimbat.

Anonim spunea...

lulu

Parerea mea este ca dai prea mult credit unui politician (EU) si ca ar trebui sa mentii o oarecare distanta, ca nu cumva sa fie prea mare deceptia la momentul aflarii adevarului.....

LuMassa spunea...

Este posibila si o astfel de situatie, dar eu vreau sa reuseasca, imi dosresc sa scapam in mare parte de fetele actuale din politica. M am saturat, mi s a acrit de ei. In EU si alti cativa imi pun nadejdea. Am incredere in stilul dezinvolt de a face treaba si de a trece peste toate magariile comandate. Tu nu vezi cat de incomoda a devenit EU? Daca gresesc o sa mi asum deschis alegerea.

balbeck spunea...

Si cum face treaba?Dand cu mopul,calarind,mergand pe bicicleta,in telescaun(i s-au vazut chilotii alaturi de Pinalty),jucand tenis,fara sa stie sa tina racheta.........hihihi

LuMassa spunea...

Ola! Si ce vezi rau in asta? Acele gesturi au fost pur si simplu...de ce esti rau?

Anonim spunea...

elena e pe cai mari...nu o vad iesind asa usor din guvern....
in fine am postat ceva despre destinul lui basescu intr-un univers paralel...

balbeck spunea...

Pai ea de ce a fost rea cu mine?

LuMassa spunea...

Cum a fost rea cu tine Balby? Mi a spus mada, ca are sute de mesaje de la tine cu injuraturi din partea ta adresate Elenei si ei. Cum e posibil sa scrii asa ceva sunt extrem de grosolane?! De ce ai aceste iesiri, eu te am perceput ca pe un tip educat si nu mi place sa aflu ca tu injuri doua femei in primul rand. De scuze nu mai vorbesc...E treaba ta pana la urma, dar nu e frumos ce ai facut. Asa ca Madalina are dreptate in acest caz, doar stii cat e de toleranta si cat de liber lasa blogul, n-o poti acuza de nimic.

balbeck spunea...

Le-am injurat de mama?Intreaba-le cine a inceput.Recunosc ca le-am jignit,dar si ele si-au batut joc de mine.Probabil ele ti-au aratat doar ce le-a convenit lor.Oricum din sutele de mesaje vreo 2 sau 3 au fost jignitoare.

balbeck spunea...

De tine de ce nu m-am luat?Pentru ca nu mi-ai dat ocazia.Ai fost,esti foarte valabila.Chiar daca am avut de mmulte ori pareri diferite,ne-am inteles.Dar ele m-au jignit si la jigniri raspund si eu.
PS:Probabil Udrea e si mai nervoasa cu ce-i fac astia acum.

balbeck spunea...

Virtual sunt,o sa fiu cel mai mare dusman al lor,sper ca nu vor real.
Eu nu vreau real...dar raspund.
Oricum Elena Udrea nu e o femeie fara aparare sau o femeie de rand.
Femeile mai trebuiesc si batute din cand in cand...in general,sa nu se inteleaga ca de mine.N-am mai batut o femeie de vreo 15 ani,de cand eram prin liceu.Prin generala le intepam cu compasul hihihi.Veneau parintii lor la directoare sa se planga,dar eu aveam pile si nu puteam fi exmatriculat.Le terorizam...

balbeck spunea...

Mie nu imi place sa enervez o femeie calma,ma inteleg foarte bine cu o femeie calma,dar imi place la nebunie sa enervez o femeie ca Elena Udrea.
Ciao...

LuMassa spunea...

Te salut. Faci ce vrei, daca asa ti- ai propus, ce sa mai zic?!Ma mira comportamentul asta al tau, nu se incadreaza cu modul cum te am perceput adica educat si cu un statut aparte...Dar vezi, ca nu intodeauna e cum cred eu. Asta e, pacat!

LuMassa spunea...

Si Elena este o femeie calma si cu bun simt, pacat ca nu o placi!!!

balbeck spunea...

Nu poti fi educat cu Udrea,ce a postat cu nickul meu bazaconii.

petruandrei spunea...

Am postat pe mii de bloguri,nu m-am certat cu nimeni,doar cu Udrea.Nu sunt banat nicaieri,doar la blonda.
PS:Nu e femeie urata,dar cred ca e pe interes.Nu e genul meu.Pe Cocos il lasa lefter in cativa ani.N-o sa mai poata nici ala sa mai faca smecherii.O sa puna si el frana si nu vor mai fi bani.Deja ea are datorii de peste 3 milioane euro.Cea mai mare tampenie sa te imprumuti la banca,chiar daca esti om politic si primesti creditul mult mai usor decat oamenii obisnuiti.

LuMassa spunea...

Bine Balbeck, lasa asa lucrurile. Eu nu pot sa zic nimic, imi vad de ale mele si asa toate-s pe dos parca si m-am cam saturat. Legat de Elena si Mada, totusi, te rog sa revii la cum ai fost la inceputuri... repet frumoase vremuri au fost pe blog...

balbeck spunea...

Nu stiu ce sa zic...ce au ele in cap.
Mie cineva mi-a zis niste lucruri.Si cel ce mi-a zis e om respectat asa...in politica.
Toti avem probleme.

balbeck spunea...

Uite numai cum vorbeste Blue pe blog la Lenutza.Ti se pare normal cum se vorbeste pe blogul ala?

LuMassa spunea...

Ce lucruri ai aflat? Sau nu ai voie sa spui.Scrie- mi pe mail daca- i secret. Pai s a luat Katrina de el.

balbeck spunea...

Mi s-a spus sa nu spun nimic de Udrea,nici link spre ziar unde e scris de Udrea sa nu bag.Doar de mine era vorba,restul puteau sa bage.Mi-a mai zis sa nu raspund la provocari pe blog,pentru ca ele abia asteapta sa gaseasca un motiv sa ma baneze.A avut mare dreptate.A mai spus ca dupa ce Udrea va intra in parlament,blogul ei se va duce de rapa,sau se va inchide.Nu s-a inchis,dar s-a dus de rapa.Nu o mai intereseaza.Scopul a fost atins.Mi-a spus chestia asta cu o luna sa intre Udrea in parlament si blogul e praf acum.
In final mi-au folosit nickul meu,au postat o gramada de magarii si m-au banat.Iti dai seama ce fel de om e Udrea doar din atat...
Oricum am unde sa scriu.Bloguri sunt multe,netul e mare...

Unknown spunea...

o intrebare: tu stai cumva in colegiul Elenei Udrea?
vad ca esti o aparatoare ferventa, o amazoana chiar si sunt curios

Anonim spunea...

Sarut mana.
Nu mai crede in Elena Udrea, ca nu stii cine este in realitate. O aperi si nici nu stii cat gresesti. Cerceteaza ca poti, am remarcat inteligenta ta si iti vei da seama de ce spun, o sa fii chiar dezamagita.

balbeck spunea...

Presedintele o folo0seste pe Udrea ca pe o unealta?
S-a folosit de ea si daca i se pare alterata o arunca la DNA?

LuMassa spunea...

Andrei, NU.

LuMassa spunea...

Anonim, pana la urma cine detine secretul in a nu gresi atunci cand credem in cineva? Vezi cat gresesti?

LuMassa spunea...

Of balbeck, ce idei iti trec prin cap. De unde sa stiu eu asta? Putem presupune orice, dar atat.

Bibliotecaru spunea...

E drept că un ministru al României este o persoană ocupată. Reproşul meu pornea încă de la acceptarea slujbei de ministru. Atunci când lumea te alege ca deputat pe baza unei promisiuni minime de implicare politică ca organ legislativ (nu am pretenţia ca parlamentarii să îndeplinească tot ce au promis, sunt realist), anularea acestor promisiuni şi intrarea în Guvern mi se pare o primă "dezertare" politică, cu atât mai mult dacă acea stare de "ocupat" te face să uiţi de toţi şi de toate.

Primul meu semn de întrebare a fost atunci când doamna Udrea a fost în campania electorală la Şcoala de Hipoacuzici, le-a promis că se întoarce de Crăciun cu cadouri şi nu a trecut deloc pe acolo de Crăciun, cu sau fără cadouri, nici măcar nu a fost în Bucureşti, pentru că am urmărit. M-am gândit la toţi acei copii şi la dezamăgirea lor.

Dar dacă doamna Udrea nu mai are timp să citească ce scrie unul sau altul pe blogul domniei sale... cei ce scriu înseamnă că o fac pentru a se citi unii pe alţii.

Iată că vine un domn care scrie nişte indicaţii cu privire la lege, fără să aibă minime cunoştinţe despre sistemul legislativ, şi dă aceste indicaţii doamnei Udrea care nu numai că este avocat, dar are şi cabinet de avocatură, adică, pe lângă şcoală, are şi practica a ceea ce a învăţat în facultate. Vi se pare că acest om aduce un compliment doamnei Udrea dacă face un asemenea gest? Eu cred că dimpotrivă, este o jignire fără seamăn, este ca şi cum ai explica unui chirurg ce este acela un bisturiu.

Bibliotecaru spunea...

Eu să scriu acolo pentru intra în dialog cu astfel de oameni care nici măcar nu-şi dau seama de "calitatea" gesturilor lor?

Supărarea mea pe oameni ca silverstar, po3tul (sau cum are nick-ul, că mi-e lene să verific), andrei maryland... este că nu leagă ceea ce afirmă de nici un fel de raţiune, nici un fel de principiu, nici un fel de argument, nici măcar de bun-simţ. Linguşeala continuă cu care inundă imund blogul, rolul pe care şi l-au asumat de a stârpi orice ripostă de pe blog, orice opinie reală... îmi face un rău fizic, mă îngreţoşează şi nu este o figură de stil. Chiar sunt curios dacă doamna Udrea priveşte cu plăcere spre asemenea scălâmbăieli...?

Comentariile mele pe blogurile pe care scriu, oricare ar fi acelea, nu sunt pentru nimeni şi împotriva nimănui, sunt pentru normalitate, pentru o politică asumată, cu fiinţă şi carne doctrinară, dincolo de loviturile reciproce cu care mass-media ne-a invadat. Mă interesează deopotrivă că doamna Udrea îl ameninţă pe domnul Tolontan cu "detectivi" personali (şi de data asta am auzit-o în live pe doamna Udrea la Realitatea TV şi am înţeles ce a spus tot ca ameninţare, dar îmi aduc aminte şi de acel domn Cristi care a făcut investigaţii în ceea ce mă priveşte cu scopul de a mă intimida) cât mă interesează şi ameninţările politicienilor, nefondate, către doamna Udrea. Am scris şi despre faptul că undeva, în bugetul MT există prevăzute fonduri imense pentru pixuri, brichete şi umbrele (materiale de propagandă), materiale care pot promova România dar pot fi utilizate şi în campania electorală... dar am scris şi despre cei ce au luat o planificare financiare (adică un fel de listă de cumpărături) şi au scris că banii au fost deja cheltuiţi. M-a deranjat când unii au afirmat că doamna Udrea a cheltuit 75 de mii de euro pentru perdele când banii nu erau cheltuiţi, m-a deranjat şi doamna Udrea când a spus că a cheltuit doar 7,5 mii euro (de zece ori mai puţini bani) pe jaluzele, omiţând însă să spună că exista undeva o planificare a cheltuielilor de 75 de mii de euro pe perdele (chiar dacă aceşti bani nu s-au cheltuit). Eu nu pot să accept ca politica să mă manipuleze, să mă ducă cu zăhărelul. Mă bucur că există aceste Comisii de Anchetă nu pentru că sunt pe "numele" de Ridzi, Nemirschi, Udrea... ci pentru că în sfârşit Parlamentul începe să-şi exercite controlul parlamentar într-un mod real. Mă interesează mai puţin dacă aceşti miniştrii sunt sau nu vinovaţi cât mă bucur că mecanismele acestea funcţionează.

În sfârşit, scriu pe bloguri acolo unde sunt citit de proprietarii blogurilor, am observat că o mică parte din cele ce le spun ajung în opinia publică, în mentalitatea politică şi ,de regulă, nu scriu ode de laudă acolo, dimpotrivă.

Sunt dispus să fac orice pentru ca politica să capete o dimensiune a bunului simţ şi în conformitate cu sistemul instituţional, oricât de umilitor ar fi pentru mine. Dacă asta înseamnă să capăt etichete de sfertodoct de la oameni "de casă", precum "amicul" de pe blogul doamnei Udrea, dacă asta înseamnă să fiu umilit de diferite persoane care se cred îndreptăţite să-mi dea o lecţie de limbi străine, îmi asum asemenea disconfort.

Ar trebui să vă puneţi însă următoarea întrebare, cine face mai bine doamnei Udrea, Parlamentului, Guvernului, vieţii politice, României în general, cineva care aplaudă necondiţionat pe cel care îl susţine (în acest caz doamnei Udrea), sau cineva care înţelege cum ar trebui să funcţioneze instituţiile româneşti şi cere tuturor respectarea legilor şi a Constituţiei României?

Am observat că nu sunteţi dintre cei care-şi oferă iubirea necondiţionată şi cântăriţi totul. Eu nu cer nimănui să-şi arată preţuirea pentru un anumit personaj sau un anumit partid, dar am pentru toată lumea rugămintea să raţioneze cât mai complet şi să acţioneze cât mai mult pe baza principiilor. Este o rugăminte adresată acţiunii libere şi democratice a altor cetăţeni liberi ai acestei ţări.

Anonim spunea...

@Bibliotecaru
Daca te doare capul, ia cu algocalmin....Daca iti este greata, treci pe la Nastase, baiat rau educat ce esti. Ai fi putut sa spui in fata aceste elucubratii, nu crezi, baietel ?