marți, 7 iulie 2009

MICHAEL JACKSON- se retrage...

Astazi, in mod firesc ne luam ramas-bun de la MJ. Toata Planeta va avea parte de megaspectacolul vietii lui-asa isi dorea sa- i fie PLECAREA. Dar nu va fi asa... va fi un spectacol firesc, va spune prezent ca doar e shoul lui, lumea il va vedea cantand si dansand. Michael nu PLEACA nicaieri, e printre noi dar se retrage putin...e obosit si scarbit de lumea asta atat de rea, de doctorii hiena, de o familie ciudata, de un tata dezumanizat, de toti care l- au stors pe orice cale de bani: mintind, santajand. Michael e ACOLO si va ramane unic, un copil mai mare cu sufletul ranit... un suflet care nu va muri niciodata...

20 de comentarii:

balbeck spunea...

Asa este.Se retrage.A trait ca un rege,a murit ca un caine.

LuMassa spunea...

Si ce pacat balbeck, nu merita asa ceva, nu el...sunt atatia nemernici pe lumea asta care fac rau sau altii care traiesc in saracie, bonavi...dar traiesc. Cu el s a intanplat ceva ciudat si imi pare enorm de rau, parca mi-ar fi ruda. Sunt ravasita si plina de regrete pt el, saracul.

Andrei from USA spunea...

Sarut mana. Cum reusesti sa pui pe blogg numai poze neprofesionale, fara calitate, miscate, neclare?

LuMassa spunea...

Te salut si eu. Pai simplu le descarc,hihhihi! Crezi ca am timp sa le prelucrez,sunt ipostaze aiurea...zilnice...totul la intamplare fara efort si fara cosmetizare.
Ce mai faci esti bine, familia, problemele de care aminteai? Muncind atata, acolo departe... m as bucura sa nu ti fie stricata vara. Dar, nu e voia ta pana la urma.

Anonim spunea...

a fost folosit de indivizi fara scrupule toata viata lui...pacat...intrati la mine pe blog sa psihanalizam sufletul bucuresteanului de rand....e interesant , va garantez

Andrei from USA spunea...

Eu ziceam ca nu e mare lucru, atunci cand faci o fotografie, sa te orientezi ca lumina sa bata pe imaginea pe care o vrei. Pe de alta parte, nu trebuie sa cosmetizezi in Photoshop imaginile, dar chiar si in cel mai simplu program paint, poti sa dai o ajustare automata a imaginii si un resize, adica sa micsorezi parametrii fotografiei, sa decupezi din ea atit cat vrei. Astfel bloggul nu se incarca inutil si se misca mai repede. Am facut si eu un blogg, inca mai am de lucru la el, dar sper sa ne vedem si acolo. Este liber, dar fara comunisti. Cum prind unul il banez, fara discutii. Adresa e
http://andreisamericandream.wordpress.com/

LuMassa spunea...

Pai la tine imi cere parola!!!

Anonim spunea...

Lulu
Inca nu e nimic interesant acolo, dar o sa fie. Probabil incepind de astazi, dupa ce ma intorc de la plaja. Stau de trei luni de zile, la 15 minute de una din plajele celebre ale Americii, Johnes Beach din Long Island, New York, iar eu nu am fost inca niciodata acolo. Remediez treaba asta, mai ales ca nu e nici un nor pe cer. Deocamdata. Sa ai si tu o zi buna!

Andrei from USA spunea...

Nu stiu de ce a aparut comentariu anonim si fara gravatar. Oricum, eu am fost.

andreiusapress@hotmail.com spunea...

Fac cateva teste pe bloggul tau, ca nu apare imaginea si nu stiu de ce. Sper sa nu te superi, eventual, cand ai timp, sterge.

balbeck spunea...

Buna!Am inotat nitel la piscina.Am profitat ca s-a oprit ploaia.Ce rece a fost si buna!
@Michael Jackson a fost omorat de medici.

balbeck spunea...

`Neatza,ce mai faci?

Anonim spunea...

lumassa
am postat un eseu despre destinul lui a.nastase intr-un univers paralel...eu zic ca e hazos, tu ce zici?

LuMassa spunea...

Buna balbeck, ce sa fac ma omor cu viata cotidiana. Iar imi aduci aminte de piscinele tale? Cat amuzament ai starnit pe vremuri cu cele 3 piscine, pe blog, ehe...atunci erai mai tolerant...

balbeck spunea...

Nu e vorba de toleranta,e vorba ca cineva s-a vazut in Parlament,dupa aia peste noapte ministru la turism si si-a luat-o in cap.A inceput sa-i goneasca pe toti cei ce nu sunt cu pd-l pe blog.Mi-a si inscenta niste chetii,folosindu-se de nickul meu.Mi-a furat nickul si posta bazaconii.Oameni de nimic...nu valoreaza nimic.
PS:EU NU ERAM CU NIMENI.Pe mine toti politicienii ma supara,pentru ca toti ne cheltuiesc banii nostri.Ne ingroapa in taxe si impozite,ei isi fac palate,isi cumpara insule din taxele si impozitele platite de noi,stau cu chirie pe bani publici,desi au apartamente,iau nu stiu cate salarii,indemnizatii,pensii,pensii privilegiate,au gratutitate totala la medicamente,lucru ce nici macar medicii si farmacistii nu au dreptul(ei intra intr-o farmacie si daca arata legitimatia de parlamentar,trebuie sa dai medicamente gratis)...pasaport diplomatic pentru toata familia si cate si mai cate.

Anonim spunea...

cum vi s-au parut discursurile acelor activisti negri (jesse james si altii)de la inmormantarea lui michael? cred ca au politizat prea mult un eveniment ce era destinat doar fanilor si familiei lui...

daca aveti chef intrati si la mine pe blog...nastase ne promite cate o casa la fiecare...

LuMassa spunea...

Cum sa mi se para, un spectacol de ochii lumii. Se spune ca sarcul Michael nici nu era in sicriu!!! Ce importanta mai are daca el s a dus asa de trist si instrainat de familie...Ma gandesc si la copii lui si pe ce mana vor incapea. Deja bunicul lor se gandeste sa faca bani si de pe urma lor. Pe el l as desfiinta sau as interzice prin lege sa se apropie de nepoti. Sunt dezgustata de aceasta situatie. Era un regeal muzicii pop, dar sufletul lui plangea si nimeni nu i la incantat.

Andrei from USA spunea...

Te vaiti ca e prea cald la Craiova. Mai este terasa Minerva? Daca vrei sa te mai racoresti putin, poti sa treci si pe blogul meu. Gasesti o briza de ocean si nu o sa-ti para rau. Lasa comunistii cu ale lor. Char daca inteleg, ei nu vor sa priceapa. Sa faca valuri cat vor, ca au pierdut oricum. Ei asta asteapta, sa fie contrati, sa se poata vaita ca sunt nedreptatiti.

LuMassa spunea...

Gradina Minerva, nu mai este. Se renovase cu ani in urma, dar n a mai avut priza la clienti. Nu cunosc motivul. O sa mi fac drum pe acolo sa vad ce s a mai intamplat in vara asta ...
Dupa cum vezi mesajele mele sunt rare si la obiect pe blog.

Filip G spunea...

Filip G Says: Your comment is awaiting moderation.

July 29th, 2009 at 4:33 pm
Multumesc pentru corectare,dar eu nu scriu corect nu deturnez fonduri,o fi penala greseala mea?
Postarea asta decenta sa fie aprobata pe blogul duduiei UDREA?