miercuri, 3 decembrie 2008

A fi cateva clipe copil...

.....pare un joc frumos, ce face bine sufletului. A crede in ceva in care parintii nostrii, cu atata sarg ne spunea ca exista, Mos Nicolae, Mos Craciun, merita din respect pt staruinta lor sa credem. Sa ne amagim frumos, sa daruim care cum si cat putem, sa fim toleranti si mai zambitori, ne va face fericiti! In aceasta peioada eu doar voi darui.....si chiar ma simt bine, SUNT FERICITA!

8 comentarii:

andrei spunea...

Buna!Te-ai suparat pe mine?Ce ti-a zis administratora?Stiu ca a fost 'sefa' deghizata in adm.

balbeck spunea...

Nu e chiar greu asa de intrat aici.Am vazut pe blogul blondei ca se plangea cineva ca nu poate intra.
I-am spus de cel putin 10 ori ca nu sunt eu nastyboy ala.E in eroare foarte mare Madalina.Iti spun eu ca nu e profesionista.

LuMassa spunea...

Am schimbat din setari, eu pusesem cu restrictie. Acum l am lasat liber.Pai cica asa ii indica IP. Te rog sa vb cu ea.

LuMassa spunea...

Balby nu eu pusesem cu restrictie, cred ca asa a fost dar eu trebuia sa mi-l fac dupa bunul plac.

Anonim spunea...

Minte.Nu am cum s-o mai cred din moment ce s-a logat cu nickul meu si a postat toate prostiile din lume.In plus mesajul meu ajune in spam.Nu a avut motiv sa ma scoata si s-a logat cu nickul meu.Ea zice ca e smechera,ca au vazut toti nickul meu.Dar pe Ovidiu nu l-a convins,pe Bibliotecaru,lui Franky i-am zis pe alt blog,dar ala e terminat.Am fost pe blog la Bibliotecaru si i-am zis.Am si eu blog cu rating,cat de cat.M-am dus la presa,la pnl,psd,peste tot.

Anonim spunea...

Am aratat ca la Udrea se practica cenzura.Daca nu esti pd-list,nu prea ai ce cauta acolo.

Anonim spunea...

Buna dim. Te rog trimite-i un mail si prezinta ti varrianta ta. Mie imi pare rau ca v-ati certat, nu mi plac astfel de situatii. M as bucura sa ne intelegem si sa se treaca peste animozitati. Daca intra mada pe mess azi o sa vb din nou cu ea. Desi ti am zis vrea liniste. Te las ca am probleme s-a fisurat un racord la bucatarie si m am trezit cu apa peste mine.....Mai vb

Anonim spunea...

Mare belea cu racordul.