vineri, 12 septembrie 2008

Stapani!

Exact, asta ma mira, daca avem stapani, daca cineva vegheaza asupra noastra, cine-mi continua eul, cine mi-l modeleaza, deoarece NOI nu avem aceasta putere, nu stim cine suntem, care-i rolul nostru!!!!! Traim de mii de ani dupa teorii scrise de ALTII(!!!) , le acceptam fara sa punem intrebari, admitand tacit conceptiile lor. Dar cine sunt ei?
Ma amagesc atunci si azi, spunandu-mi ca nu am stapan si ca ceva supranatural are grija de mine! Altfel, as fi fost extrem de rea, critica si intoleranta. Iti multumesc Putere Divina, ca nu ma lasi sa fiu decat, toleranta, ironica, exclusivista.

2 comentarii:

vosi spunea...

De cand e lumea si pamantul, vorba cantecului, au fost stapani si supusi. Prin extensie, sefi-subalterni, comandanti-subordonati etc. Chestiuni valabile, aici pe pamant, in relatiile interumane.
In UNIVERSUL in care se afla si Terra, este acelasi lucru. Exista o mare ENERGIE, care imbraca diverse forme si care (ne) dirijeaza corespunzator.Exemple:energia gravitationala, energia electromagnetica, energia bionica etc.,etc.
Noi, fiintele pamantesti, suntem produse si apoi dezvoltari, tocmai ale unor asemenea forme de energie.
Vietuim in acest imens camp energetic. Suntem influentati mai mult sau mai putin, functie de anumite caracteristici particulare.
Din punct de vedere teologic ENERGIE = DUMNEZEU. Trage singura concluziile!!!

vosi spunea...

Ma intreb de ce nu se "inghesuie" prea multi la comentarii. Ma refer la "prietenii" de pe blogul d-nei Nutzi...