miercuri, 10 septembrie 2008

Alchimie?

Eternul indemn de a ne urma visurile, pare o iluzie, sau o poveste pe care ne-o alimentam facand-o sa devina hrana spirituala. Totul incepe de la o aventura prin viata, copilareasca, apoi descoperi exotismul vietii gusti si-ti place, simti ca vrei mai mult, cauti "comori" ce nu pot fi aflate, bogatiile lumesti par a fi alchimie, te intrebi daca suporti perfectiunea DAR stupoare, zidul realitatii nu te lasa! Ce facem atunci? Cine din jurul tau are puterea de ati explica ca, ALCHIMIA, nu e pamantena, cine are puterea de ati demola VISUL?

8 comentarii:

vosi spunea...

Buna! Tu esti LULU cea de pe blogul lui Nutzi Udrea? Blonda cu laptopul...?

vosi spunea...

Eu sunt de formatie thnic, inginer de electronica si telecomunicatii. Vad ALCHIMIA precum "parintii" ei originari, care experimentau in acele "laboratoare" primare.
In ce priveste latura umanista a "cestiunii", azi, in conditiile in care, iata, putem coresponda in acest mod, a visa, a face o alchimie a senzatiilor, sentimentelor, afectelor etc.,in relatie cu realitatea, pare de domeniul unui trecut indepartat.
Totusi, aquesez si eu la ideea, ca, macar din cand in cand, este bine, benefic, sa ne "alocam" un minimum de timp si pentru putin romantism.

vosi spunea...

INDISCRETIE!

Vaz o repetare a particulei "LU" - LULU;LUMass.

Vine cumva de la ...
LUgu - LUgu?

vosi spunea...

Nu le am cu limba italiana. Asa ca am consultat de indata un Dictionar italian-roman online si ..., ce sa vezi?
-"Lu" nu exista ca si cuvant de sine-statator.
- Massa = bulgare, gros, volum etc.
-Lu" nu exista nici ca prefix pentru "massa", cum ar par exemple "lubrificare" = a lubrifica, a unge (balamalele, desigur!?).
CONCLUZIE:
"Lu" vine de la LuLu, deci de la LuGu-LuGu.
Ase-i?

vosi spunea...

De ce "sempre impossibile" si nu "sempre possibile"???

LuMassa spunea...

Vreau sa pot fi OMUL CU O MIE DE FETE.Lasa misterul sa te inconjoare,ca si in politica dealtfel. Stie cineva de ce vrei sa ajungi acolo? Eu zic ca, nu! Puterea este peste noi, ne domina, ne urca ne coboara....

vosi spunea...

Se spune despre un om ca-i de rau, daca este cu DOUA FETE, darmite cu O MIE?
Eu cred ca astfel, NUMAI, ne coboara!

vosi spunea...

Postarile se inregistreaza cu o ora in urma. Oltenii au trecut deja la ora de toamna?
Dupa temperatura de afara, nu as zice...